Ana Sayfa theqoo

aespa Brezilya konserine 3 gün kala biletlere %60 indirim yaptı

0

[instiz] AESPA, BREZİLYA’DAKİ KONSERLERİNE 3 GÜN KALA BİLET FİYATLARINDA %60 İNDİRİM YAPTI

image

Üç yıl önce tüm biletleri tükettikleri Brezilya’nın São Paulo kentine geri dönen aespa grubunun konserine yalnızca üç gün kala, yerel organizatör belirli tribünler için bilet fiyatlarında %60’a varan indirime gitti.

1’inde Live Nation Brazil, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyla, 4’ünde São Paulo’daki Mercado Livre Arena Pacaembu’da gerçekleşmesi planlanan aespa “SYNK: PARALLEL LINE” dünya turu konseri için “Pista” (saha içi ayakta) ve Kuzey Tribünü biletlerinde %60 indirim kampanyası başlattığını açıkladı.

Bu indirimli biletler sınırlı sayıda sunulmuş olup, 3’ü saat 23:59’a kadar veya kontenjan tükenene dek satışta kalacak.

Ticketmaster’a göre standart bilet fiyatları “Pista” (saha içi) alanı için 530 real, Kuzey Tribünü için ise 520 real. %60’lık indirim uygulandığında fiyatlar sırasıyla 212 real ve 208 reale düşüyor.

Bu iki tribünün toplam kapasitesi oldukça yüksek: Pista için 6.677, Kuzey Tribünü için ise 9.962 olmak üzere toplamda 16.639 kişi. Bununla birlikte Live Nation, promosyonlu biletlerin sınırlı sayıda olduğunu belirtti.

Bu durum, aespa’nın Brezilya’daki ilk solo konserinin yarattığı hava ile tezat oluşturuyor.

Aespa, 11 Eylül 2023’te São Paulo’daki Espaço Unimed’de bir konser vermiş ve tüm biletleri tüketmişti. Mekânın ayakta katılımlı etkinlikler için resmi maksimum kapasitesi 8.000 kişiydi.

O dönemki Brezilya performansını tamamladıktan sonra aespa, “Şimdiye kadar ziyaret ettiğimiz tüm şehirler arasında en coşkulu tepkiyi burada aldık,” açıklamasında bulunmuştu.

Bu kez konserin ölçeği ciddi oranda büyütüldü. Ticketmaster’ın bu etkinlik için listelediği tüm tribünlerin toplam kapasitesi 28.732 kişiye ulaşıyor.

Söz konusu indirim, Live Nation tarafından yürütülen “Concert Week” (Konser Haftası) promosyonunun bir parçası niteliğinde. Benzer %60 indirim fırsatları Maroon 5, Louis Tomlinson, Machine Gun Kelly ve 5 Seconds of Summer gibi diğer sanatçıların konserlerine de uygulandı.

 

1. Yani biletleri tüketememişler anlamına geliyor
>Biletlerin %90’ını sattılar zaten, kalan kısım indirime girdi… Diğer şarkıcıların hepsinde de aynısı yapıldı

2. Gazeteci Lee Seonmyeong… ㅋ

3. Bu indirim Live Nation’ın düzenlediği “Konser Haftası” promosyonunun bir parçası. %60’lık indirim teklifi Maroon 5, Louis Tomlinson, Machine Gun Kelly ve 5 Seconds of Summer gibi diğer sanatçıların performansları için de geçerli

4. Brezilya’da açık hava konseri vermek aşırı eğlenceli olmalı ㅠㅠ

5. Vay be, yani Brezilya’da bile stadyumlarda mı sahne alıyorlar artık?

6. O gazetecinin adını gördüğüm an haberi okumadan geçtim

7. Stadyumlarda konser veriyor olmaları bile tam bir daebak

8. Bu tarz indirimi her konsere uyguluyorlar zaten

9. Neden indirim yapıyorlar ki? Haaa, her zaman yaptıkları bir şey olduğu içinmiş meğer

10. 50 dolara aespa konserine mi gidebiliyorlar yani? Fena halde kıskandım

K:Pannchoa

Önceki İçerikHBO’nun Harry Potter ve Felsefe Taşı dizisinin yeni fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikHaftaya askere gidecek olan Seventeen Mingyu saçlarını kestirdi
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler