Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol
Campaign icon

NetizenTurkey Destek Kampanyası

Genel Bakış Destekler Yorumlar

Sayın Forum Üyeleri,

Forumumuz, birlikte zaman geçirdiğimiz ve değerli deneyimler paylaştığımız özel bir topluluktur. Bu topluluğun sürdürülebilirliğini ve gelişimini sağlamak için bazı giderlere ihtiyacımız var. Bu nedenle, forumun devamını desteklememize yardımcı olmak için destek kampanyamızı başlatıyoruz.

Destekleriniz, forumumuzun yıllık işletme maliyetlerini karşılamamıza ve gelişimini sürdürmemize yardımcı olacaktır. Bu paraların, sunucu masraflarından lisans ücretlerine kadar çeşitli ihtiyaçları karşılayacağını unutmayın. Destekleriniz, forumumuzu daha güçlü ve etkili bir kaynak haline getirmemize yardımcı olacaktır. Ayrıca, destekler yeni özelliklerin ve geliştirmelerin eklenmesine yardımcı olacaktır.

Nasıl Destek Olabilirim?

Destek olmak isterseniz, PC'den giriyorsanız sağ üsteki mavi arka planlı "Destek Ol" butonuna, mobilden giriyorsanız aşağıda mavi arka planlı "Destek Ol" butonuna tıklayın. Her destek, topluluğumuza katkıda bulunmanın değerli bir yoludur ve ne kadar küçük veya büyük olursa olsun takdirle karşılanır. Minumum 10TL yaptık. Bunu kendiniz değiştirebilirsiniz.❤️

Destek Kampanyamıza Katılarak Neler Kazanırsınız?

Destek olan herkese teşekkür ederiz. Ayrıca, destek olan her üye özel bir rozet alacak. Ayrıca, desteklerinizin forumunuzun gelişimine nasıl katkı sağladığını gösteren düzenli güncellemeleri alacaksınız.

Forumumuzu destekleyerek, bu harika topluluğun daha da büyümesine ve gelişmesine katkıda bulunabilirsiniz. Desteklerinizin değerini biliyoruz ve bu forumun daha da büyümesine yardımcı olduğunuz için minnettarız. Hep birlikte daha güçlü bir forum oluşturabiliriz.

bag_yap_-1024x489.png

Toplam Destek

Toplam
1,200.00 TRY

En Çok Destek Olanlar

En yüksek destekler

Üst