Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

??????

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
arkadaslar kafam çok karisti o yüzden buraya yazmak istedim yardımcı olursanız sevinirim

Bir arkadaşım var bu kişiyle sadece kısa bir sureligine yüz yüze gorusuyorz ben bu kişiye görüşmediğim zamanlarda surekli yazıyorum konu acıyorum ama kendisi çok kısa cevaplar veriyor ya da görüldü atıyor bende haliyle soguyorum eskisi gibi davranmicam diyorum kendi kendime ama o yüz yüze geldiğimiz zaman bana aşırı iyi davranıyor ve bir anda tekrar çok samimi oluyoruz sonra yazıyorum yine aktif olmasına rağmen mesaja bile bakmıyor (bazılarınız telefonla arası iyi değil ondan falan diyebilir ama 7/24 elinde tel olan biri)
Benimde kafam haliyle karisiyor bana karşı ne düşünüyor anlamiyorum bir çok iyi bir çok soğuk
Nası davranicam bilmiyorum

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Ya şimdi şöyle bir şey var ben de mesajlaşmaktan çok haz etmeyen birisiyim onun yerine telefonda arayıp konuşmayı tercih ederim. Ama bu durum karşımda hoşlandığım kişi olursa pek böyle olmaz gibi aranızdakileri bilemediğimden kesin bir şey diyemem ama bir öyle bir böyle davranmasının seni kuşkulandırması normal. Eğer hoşlanıyorsan çok ilerlemeden bu durumdan ona bahset belki farkında değildir ya da çok önemsememiş de olabilir. En azından senin kafanda rahat olur

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Bende de vardı aynısından artık konuşmuyoruz. Yüzyüze ne kadar samimi olsa da ikide bir görüldü yiyince insan sinirleniyor. Hatta geçen bu konu hakkında ufak bir tartıştık sonraki gün yine yazmadı, artık konuşmanın sslerini diğer arkadaşına atmıştır umarım atmıştır atacağını bilerek ona da bir şeyler söyledim. Bumerang gibiler arkadaşsız kaldıkça geri dönüyorlar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yorar ama bu seni sürekli yüzyüze olamazsınız ki
Bende rahatsız olduğumu belirttim hatta bir ara uzun süre yazmamistim baya uzaklasmistim ama sonra bir anda yazinca hepsini unuttum(enayiyim çünkü 🥹

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Ya şimdi şöyle bir şey var ben de mesajlaşmaktan çok haz etmeyen birisiyim onun yerine telefonda arayıp konuşmayı tercih ederim. Ama bu durum karşımda hoşlandığım kişi olursa pek böyle olmaz gibi aranızdakileri bilemediğimden kesin bir şey diyemem ama bir öyle bir böyle davranmasının seni kuşkulandırması normal. Eğer hoşlanıyorsan çok ilerlemeden bu durumdan ona bahset belki farkında değildir ya da çok önemsememiş de olabilir. En azından senin kafanda rahat olur
Ya bahsetmek isterim ama bir öyle bir böyle davranmasi beni surekli sogutuyor yani kendimden bile emin değilim daha

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Yüz yüze bu konuyu aç bence
Kendisi ciddi konusulacak biri degil maalesef sakayla karisik anlatmaya calistim ama anlamadi

Yani pek anlamıyorum bu tarz şeylerden yanlış bilgide vermeyeyim ama bence görüştüğü başka kişilerde olabilir
Bence senden ona bi soğuk yap bakalim ne tepki veriyor eğer iletişimi keserse zaten daha muhattap olmaya gerek yok demek ki önemsemeyi😔
Biz daha cok kanka tarzi oldugumuz icin arada soruyorum birileri var mı diye anlattığı oluyor ama ciddi bir şeyi yok (dogru söylüyorsa tabi) daha önce yazdigim gibi soğuk yaptım uzun süre ama bir sekilde geri dönüş yapti

ay beni anlattın resmen 😬 ama ben bu konuda uyarılsaydım daha dikkatli davranırdım belki muhatap olduğun arkadaş da öyle yapar 🤷🏻‍♀️
Sürekli ima ediyorum açıkça söylediğim de oluyor ama hala aynı

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Okurken yoruldum. Bence nedenini ciddi bir şekilde sor bir. Sana ciddi açıklama yapmazsa görüşmeyi keseceğini söyle. Tınlamayıp aynı şekil devam ederse demek ki sana gerçekten değer vermiyordur. O zaman da bas tekmeyi kı/çına.

(Yatırım tavsiyesi değildir)
Umarim bu cesareti bulabilirim 🫥

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Bazı insanlar mesajlaşarak konuşmakta pek iyi değildir ben gibi. Mesaj yazarken asla o anki duygumu hissetiremiyorum o yüzden illa görüşeceksek telefonla arıyorum. Eğer yüz yüzeyken konuşurken samimiyse bu sebepten olabilir çünkü eğer konuşmak istemese yüz yüzede ilgisiz olurdu ama en iyi yol sormak tabiki neden mesajlaşırken soğuk davrandığını bunun sana kendini kötü hissettirdiğinden bahsetmelisin yargısız infaz etmek sana çok değerli insanlar kaybettirebilir

Konu Sahibi
katarinadesu

katarinadesu

Trainee
Tepki
288
Bazı insanlar mesajlaşarak konuşmakta pek iyi değildir ben gibi. Mesaj yazarken asla o anki duygumu hissetiremiyorum o yüzden illa görüşeceksek telefonla arıyorum. Eğer yüz yüzeyken konuşurken samimiyse bu sebepten olabilir çünkü eğer konuşmak istemese yüz yüzede ilgisiz olurdu ama en iyi yol sormak tabiki neden mesajlaşırken soğuk davrandığını bunun sana kendini kötü hissettirdiğinden bahsetmelisin yargısız infaz etmek sana çok değerli insanlar kaybettirebilir
Ya bende senin gibi düşündüm başta ama çocuk sürekli mesajlaşıyor sürekli elinde telefon var yani bunu başkalarına yapabiliyorsa bana niye görüldü atıyor diye sorguladim