Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

2018-2019 Yillari Arasindaki Shipler

lisamiro🦋

Trainee
Tepki
278
Bildiginiz gibi 2018-2019 yillari arasinda bircok ship dogdu. Hatta odul torenlerindeki. 2 saniyelik bakismadan 1000 tane edit cikti. Peki gercekten O yillarda gerceklik payinin oldugunu dusundugunuz idoller var mi?
K-Pop Peek GIF

marin

Trainee
Tepki
637
TXT ve ITZY 💖
2019'da bu iki grubun etkileşimleri aşırı tatlıydı. Yakın tarihlerde çıkış yaptılar. O zamanın zirve gruplarından TWICE ve BTS'in kardeş grupları ve yeni jenerasyonun başlangıcını yaoan gruolar olarak isimlendirildiler. İki grubun üye sayısı aynı ve parlak bir imajları vardı. Yıl sonunda da iki grupta tüm ROTY ödüllerini süpürdü. Bu kadar benzerlik olunca grup üyelerinin hepsi birbiriyle shiplendi. Yeji&Yeonjun, Lia&Soobin, Ryujin&Beomgyu, Chaeryeong&Taehyun, Yuna&Kai. Yaş sırasına göre shiplendiler yani. Ben ödül törenlerindeki etkileşimlerine bayılıyordum. Gerçi hâla bayılıyorum. Bir işbirliği olmasa da bir kerecik challenge yapsalar keşke 😢

• Alev
Reactions: ask
Ü

Üye silindi 187

RM ve jisoo gerçek olamayacak kadar güzel bir shipdi ya.Suho ve Irene bence o yılların en inandırıcı shipi.