Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İzle 2024'Ün En Karanlık K-Draması.

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
847
Tepki
1,361
Puan
121
2024'ün En Karanlık K-draması

Yeni yayımlanan Netflix dizisi "The Bequeathed" şimdiden netizenler tarafından “2024'ün en karanlık K-draması” olarak tanımlanıyor. Fazla tanıtım almamasına rağmen kısa sürede büyük bir ilgi toplayan yeni Netflix dizisi "The Bequeathed"yayımlandıktan sadece 3 gün sonra birçok Asya ülkesinde en çok izlenen 10 dizi arasına girdi.

"The Bequeathed" birçok konuda izleyicilerden övgü toplarken özellikle izleyicileri şaşkına çeviren inanılmaz derecede karanlık senaryosu sayesinde tartışmaların ilgi odağı oluyor.


Dizi, ailesinin geçmişi çözülmeye başlarken gizemli bir şekilde mezarlığı miras alan bir kadının ilginç hikayesini anlatmaktadır. Ancak mezarlığın sahibi olmak isteyen üvey kardeşi Kim Yeong-ho'nun (Ryu Kyung-soo) ortaya çıkmasıyla işler göründüğü kadar basit değildir.

Dizi, mirasa sahip olmak isteyenlerin mücadelesinin ortasında çeşitli gizemli cinayetler ve Seo-ha ile Yeong-ho arasındaki gerçek ilişkiyi ortaya çıkarıyor. Zamanla bu ilişkiye insan zihnini etkileyen manipülatif bir tarikatın ortaya çıkışı da eşlik ediyor.


İzleyiciler diziyi izlerken karakterlerin kimlikleriyle ilgili korkunç gelişmelerle sürekli olarak şoka uğruyorlar. Hikaye, gizemli cinayetlerin ve karanlık tarikatların ötesine geçerek, ortak kan bağlarına sahip kişiler arasındaki yasa dışı ilişkilere de değiniyor. Dizinin hızı nispeten yavaş olmasına rağmen aşırı sayıda sürpriz ve sır, izleyicileri gerçekten hayrete düşürüyor.

Aşağıda netizenlerden gelen bazı yorumlar yer alıyor:

"Konu tamamen tahmin edilemez. Sanki daha önce hiç böyle bir şey izlememiş gibiyim"

"Bu, 2024 yılının en karanlık K-draması. Hatta önümüzdeki yıllarda “en karanlık” ünvanını da taşıyabilir. İşlerin daha da karanlık olamayacağını düşündüğüm an bu dizi beni yanıltıyor…"

"Her şey bir yana, bence harika bir olay örgüsü ve mükemmel bir karakter gelişimi var."

"Bunu izledikçe daha da şok oldum..."
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

20240125_180838.jpg
 
Üst