eyusei
Trainee
- Tepki
- 22
Noodle'ı sade yiyen tek benim galiba :c Böyle makarna gibi sade çok daha hoş bence ama seçecek olsam tavuklu kesinliklee.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBende sadece baharatlarını katıyorum verdiğim paraya değsin diyeNoodle'ı sade yiyen tek benim galiba :c Böyle makarna gibi sade çok daha hoş bence ama seçecek olsam tavuklu kesinliklee.
Hayırrr hiç denk gelmedim marka adı biliyor musun onların bir bakayım alksdjflksaklBende sadece baharatlarını katıyorum verdiğim paraya değsin diye
Indomie dışında sade olupta çoklu satılanlar var hiç denedin mi? Daha ekonomik olur hem
Ya A101'de görüyorum genelde. Noodle'ların olduğu reyonda yer alıyor buradaki marketlerde bak istersen gittiğinde marka olarakta hiç dikkat etmedim valla yaHayırrr hiç denk gelmedim marka adı biliyor musun onların bir bakayım alksdjflksakl
Gidince bakayım thank uuu 🫶Ya A101'de görüyorum genelde. Noodle'ların olduğu reyonda yer alıyor buradaki marketlerde bak istersen gittiğinde marka olarakta hiç dikkat etmedim valla ya
Acaba adı dana etli olabilir mi çünkü kaldırılan olarak bir tek ona şahit oldum benBu indomie ilk çıktığında kızarmış diye bir türü vardı. İçinden tatlı soya sosu çıkardı. Bayılırdım o sosun tadına. Sonra kaldırdılar onu çok satmıyor diye. Bir ben seviyordum galiba sonra aradan zaman geçti diğerlerine göre daha fiyatlı olan soya soslu olarak çıkardılar o kızarmış versiyonu. Sadece kızarmışa göre soya sosu tadı daha baskın. Şimdilerde hiçbirini alamıyorum indomie'nin (fakirlik). Çok pahalılandı ya. Zaten küçük paketlerde tek paketle doymuyorum ben. Doymayacağım şeye 6-7 lira vermek zoruma gidiyor. A101'deki ucuz noodle ları deniyorum içine kendim soya sosu ekleyerek falan tadını güzelleştirmeye çalışıyorum
(Kızarmış diye hatırlıyorum ama umarım ismini yanlış hatırlamıyordum )
Yok dana etli değil. O sonradan çıkmıştı. Benim dediğim baya eski. 2013-14-15 te falan vardı. Baktım şimdi de doğru hatırlamışım ismini. Böyleydi:Acaba adı dana etli olabilir mi çünkü kaldırılan olarak bir tek ona şahit oldum ben
Açıkçası bizde de çoklu paket alınıyor içinde 5 tane var 26₺ olması lazımdı... Noodle'ın bile hesabını yapıyorsak vay halimize yaaaa
Vay be hiç görmedim bunu daha önce, fabrikayı basmaya gidiyorum senin için urettirmeye jakakajaianaoamaoamoaYok dana etli değil. O sonradan çıkmıştı. Benim dediğim baya eski. 2013-14-15 te falan vardı. Baktım şimdi de doğru hatırlamışım ismini. Böyleydi:
Acı yemeyi seviyorsan bağımlısı olacaksın..Ya onu denemedim cidden iyi miii
Bi dahakine onu alayım