Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Random Film Önerileri

Ü

Üye silindi 154

Birkaç random film önerisi:

(Filmleri izlemeden önce yaş sınırını ve tetikleyici unsurlarını kontrol etmenizi öneririm.)

☆ Not Okay (2022): Hayatının genelinde bir ilgi eksikliği yaşayan Danni'nin aradığı ilgi için ortaya attığı yalanının çığırından çıkmasını konu ediniyor. Çok günümüzden bir film, sinir bozucu çokça sahnesi var..
a716098be9d07707c4b27e5411f94f74.jpg

☆ Little Miss Sunshine (2006): Bir ailenin, en küçükleri olan Olive'in katılacağı bir güzellik yarışması için çıktığı yolculuğu konu ediniyor.
Comfort filmlerinden, çok seviyorum 🥺
5658b72662cfc604257d7c6b80a8bf6f.jpg

☆ Do Revenge (2022): Birbirlerinin intikamını almak için arkadaş olan iki kadını izliyoruz.
Böyle çok bir beklentiye girilmeden izleyip eğlenilecek bir film, kafa dağıtmak isterseniz öneririm.
2d2249a358ec4a3eade7910f3bc98ef8.jpg

☆ The Kid Detective (2020): Bir zamanlar ünlü bir çocuk dedektif olan ancak sonradan gözden düşmüş olan dedektifimizin karşısına gelen bir cinayet vakasıyla olaylar ilginç bir hal almaya başlar. Çerezlik bir film gibi dursa da giderek karanlıklaşan bir tona sahip. c659d852b055895ab610995ef6476b1d.jpg

☆ Koe no Katachi (2016): Genç bir çocuk sağır bir kıza onun taşınmasına sebep olacak kadar zorbalık yaptıktan sonra sınıf arkadaşları tarafından dışlanır. Yıllar sonra, bu hatasını telâfi etmek için bir yol arar. İzlerken bir şeyler hissettiren filmlerden bana göre oldukça duygu yüklü bir yapıya sahip bu yüzden de çok seviyorum bu filmi.
ed7caff8a77497b16bccda14ba48023a.jpg

☆ The Handmaiden (2016): Bir yankesici ile bir asilzadeyi merkezine alan bol entrikalı, ters köşeli gerim dozu yüksek müthiş bir film.

61a8a30251bb565129eb2cad5da1ecbe.jpg

☆ Me and Earl and the Dying Girl (2015): Çocukluk arkadaşı Earl dışında pek de arkadaşı olmayan Greg'in annesinin zoruyla lösemi hastası bir kızla kurduğu arkadaşlığı izliyoruz. Zamam geçirmelik komedi ve dram arasında gidip gelen bir film.

7c00b625c13904d4a6fb47ecd6ae74a3.jpg

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Dead Poets Society (1989): Edebiyatla ilgileniyorsanız çok seveceğinizi düşünüyorum. Bir edebiyat öğretmeniyle öğrencileri arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Kendisinden esinlenip şiir okudukları bir topluluk kuruyorlar. Filmin atmosferi çok güzel. Dark academia estetiğini sevenlerin izlemesi şart.

dead-poets-0-2000-fe584a605d4342d79e9e839f9fc4827f.jpg

minnybby💌

Trainee
Tepki
99
Dead Poets Society (1989): Edebiyatla ilgileniyorsanız çok seveceğinizi düşünüyorum. Bir edebiyat öğretmeniyle öğrencileri arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Kendisinden esinlenip şiir okudukları bir topluluk kuruyorlar. Filmin atmosferi çok güzel. Dark academia estetiğini sevenlerin izlemesi şart.

Ekli dosyayı görüntüle 2833
Ay tam bunu yazicaktım. Niye bu zamana kadar bekledim izlemek için bilmiyorum. Harika bir film kesinlikle

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 154

Ekli dosyayı görüntüle 2833
Hem kitabını hem de filmini ayrı severim 💖

Sticker GIF by Spotify

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 154

Forgotten'ı kesinlikle izleyin . Çok güzel bir film. Başrolünde Kang Ha Neul oynuyor. Oyunculuklar, karakterler, kurgu efsane👌
Forgetten kesinlikle izlenmeli bence de, bu filmi ters köşesini asla tahmin edemeyeceksiniz diye duyup izlemistim bitirince ters köşesinden ziyade üzücü ve trajik hikaye beni etkilemişti..

Sticker GIF by Spotify

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

A silent voice çok güzeldi ama gerçekte oğlan ölüyormuş galiba.
Ay herkesler bunu söylüyor ama bunu doğruyalan bir şey de yok ortada acaba doğru mu :(
Sticker GIF by Spotify

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Hababam Sınıfı tarzı güzel bir Fransız filmi.

50325.jpg

Küçük bir çocuğun ailesine ''Neden beni dünyaya getirdiniz'' diye dava açmasını anlatan etkili bir film
2299676.jpg

Güzel bir aşk filmi
MV5BMTU2NjQ1Nzc4MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTM0NDk1Mw@@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 187

Hababam Sınıfı tarzı güzel bir Fransız filmi.

Ekli dosyayı görüntüle 2866

Küçük bir çocuğun ailesine ''Neden beni dünyaya getirdiniz'' diye dava açmasını anlatan etkili bir film
Ekli dosyayı görüntüle 2867

Güzel bir aşk filmi
Ekli dosyayı görüntüle 2868
Kefernahum çok acı verici ya bence psikolojisi iyi durumda olmayanlar izlemesin şu sıralar.

1-the fountain:felsefi ve mistik bir film.Dinden,mitolojiden pek çok öğüt barındırıyor.
2-Her öğretmen adayının ve öğretmenin izlemesi gereken bir film:The Class
3.Türkiyeden çıkmış 80ler yapımı olmasına rağmen zamanının çok ötesinde bir feminist film.Netflix rebootunu yaptı ama çok rezil bir işti eğer onu izlediyseniz bunu izlemeden önce hafızanızdan silin çünkü alakaları yok.:AAH BELİNDA
4.Pek çok savaş filmi izledim ama bu film beni savaşın ortasında hissettiren tek film hatta bir savaş oyunu gibi.Çok gerçekçiydi fazla ürkütücü bu yönüyle:1917
5.Koca Çin imparatorluğunun yıkımını ve şu anki Çin'in kuruluşunu anlatan gerçek bir karakteri ve hikayeyi anlatan bir film.Adı üstünde Çin'in son imparatorunu anlatıyor ama her şeyden önce onu bir insan olarak anlatıyor.
6.Kült bir bilim kurgu eseri.Benim en sevdiğim filmdir kendisi.Görsel olarak beni bu kadar etkileyen bir film daha önce izlemedim.Diyalogları da çok derindir müzikleri bir başyapıttır.

Ekli dosyalar

• p159471_p_v8_ak.jpg
    p159471_p_v8_ak.jpg
    29.1 KB · Görüntüleme: 2
  • Entrelesmurs.jpg
    Entrelesmurs.jpg
    123.1 KB · Görüntüleme: 2
  • bp3h7SZDI7KPw0jK0L6EwfMqzZC.jpg
    bp3h7SZDI7KPw0jK0L6EwfMqzZC.jpg
    14.3 KB · Görüntüleme: 2
  • MV5BOTdmNTFjNDEtNzg0My00ZjkxLTg1ZDAtZTdkMDc2ZmFiNWQ1XkEyXkFqcGdeQXVyNTAzNzgwNTg@._V1_.jpg
    MV5BOTdmNTFjNDEtNzg0My00ZjkxLTg1ZDAtZTdkMDc2ZmFiNWQ1XkEyXkFqcGdeQXVyNTAzNzgwNTg@._V1_.jpg
    160.9 KB · Görüntüleme: 2
  • Last-Emperor-Afis.jpg
    Last-Emperor-Afis.jpg
    292 KB · Görüntüleme: 2
  • 51ST8TQP63L._AC_UF894,1000_QL80_.jpg
    51ST8TQP63L._AC_UF894,1000_QL80_.jpg
    83.1 KB · Görüntüleme: 2
Moderatörün son düzenlenenleri:

tamerlale

Trainee
Tepki
3
Kefernahum çok acı verici ya bence psikolojisi iyi durumda olmayanlar izlemesin şu sıralar.

1-the fountain:felsefi ve mistik bir film.Dinden,mitolojiden pek çok öğüt barındırıyor.
2-Her öğretmen adayının ve öğretmenin izlemesi gereken bir film:The Class
3.Türkiyeden çıkmış 80ler yapımı olmasına rağmen zamanının çok ötesinde bir feminist film.Netflix rebootunu yaptı ama çok rezil bir işti eğer onu izlediyseniz bunu izlemeden önce hafızanızdan silin çünkü alakaları yok.:AAH BELİNDA
4.Pek çok savaş filmi izledim ama bu film beni savaşın ortasında hissettiren tek film hatta bir savaş oyunu gibi.Çok gerçekçiydi fazla ürkütücü bu yönüyle:1917
5.Koca Çin imparatorluğunun yıkımını ve şu anki Çin'in kuruluşunu anlatan gerçek bir karakteri ve hikayeyi anlatan bir film.Adı üstünde Çin'in son imparatorunu anlatıyor ama her şeyden önce onu bir insan olarak anlatıyor.
6.Kült bir bilim kurgu eseri.Benim en sevdiğim filmdir kendisi.Görsel olarak beni bu kadar etkileyen bir film daha önce izlemedim.Diyalogları da çok derindir müzikleri bir başyapıttır.
Buraya Openheimer ekleyelim