Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Aespa, "My World" Adlı Şarkılarının 2 Milyon Satış Rakamını Aşmasıyla 2 Milyon Satış Rakamına Ulaşan En Hızlı Kız Grup Oldu.

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
43
aespa Is Fastest Girl Group To Become Double-Million Sellers After “MY WORLD” Soars Past 2 Million Sales

aespa, resmi olarak "çift milyon satış" kulübüne katıldı!

SM Entertainment, 22 Mayıs'ta açıklama yaparak, aespa'nın yeni mini albümü "MY WORLD"ün, 21 Mayıs'a kadar etkileyici bir toplamda 2.011.388 kopya sattığını duyurdu. Bu, kız grubunun yeni bir kişisel rekoru olarak kaydedildi. Özellikle, "MY WORLD" yalnızca 8 Mayıs'ta yayınlandı, bu da mini albümünün sadece iki haftada 2 milyon satışı aşmasını sağladı.

Bugüne kadar sadece bir diğer kız grup albümü, BLACKPINK'in 2022 albümü "BORN PINK", 2 milyon kopyadan fazla satış yapmıştır. Bu da aespa'yı, kariyerlerine sadece iki buçuk yıl içinde çift milyon satış başarısını elde eden en hızlı kız grup haline getirmektedir.

aespa ayrıca "MY WORLD" ile Hanteo tarihindeki en yüksek ilk gün satışları ve en yüksek ilk hafta satışları rekorunu da kırmıştı. Albüm, ilk gününde 1.372.929 kopya ve ilk haftasında 1.698.784 kopya satmıştır.

Bu arada, aespa'nın "Spicy" adlı başlık şarkısı, Kore'deki çeşitli büyük gerçek zamanlı müzik listelerinde zirveye oturdu ve şarkının müzik videosu YouTube'da dikkate değer bir hızla izlenme sayısı toplamaktadır.

aespa'yı heyecan verici yeni başarısı için tebrik ederiz!


 

akane

Trainee
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
7
Tepki
11
Puan
6
aespa'nın albüm dizaynını çok beğeniyorum ben ya fanları olmasam bile almak isterdim açıkçası hoş duruyor içerikleri
 

amaterasu

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
30
Tepki
69
Puan
8
Resmen Kore kızların geri dönüş yapmasını bekliyormuş. O kadar başarılı bir geri dönüş oldu ki şaşırıyorum (iyi anlamda) çünkü netizenler görmezden gelmeye başlamıştı aespa'yı. Son geri dönüşlerinde çok eleştiri almışlardı, hatırlıyorum da özellikle sahne performansı konusunda gerçekten yetersizlerdi.
Bence konser yaptıktan sonrası dönmeleri iyi oldu, konserin sahne hakimiyeti ve özgüven konusunda üyelere iyi geldiğini düşünüyorum. SM'in artık playback yaptırmaması da etkili oldu, encore sonrası kızların yetenekleri bayağı dikkat çekti. Tebrikler, artık Kwangya'da çok takılı kalmasınlar, böyle konseptler de tutuyormuş görmüş oldular.
 

digustingshaat

Trainee
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
147
Tepki
196
Puan
11
Konum
zortingland
aespanın tüm eralarını beğenmiştim ama en beğendiğim de bu oldu tebrikleeeeeeeeeer
 
Üst