Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ağustos Ayı Geri Dönüşleri & Çıkışları

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
887
Brave girls dağılmıştı.Tekrar debutluyor,isimleri değişiyor ama parantez içinde hala yazıyor???? Ay noluyor biri açıklasın

Konu Sahibi
betul

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Brave girls dağılmıştı.Tekrar debutluyor,isimleri değişiyor ama parantez içinde hala yazıyor???? Ay noluyor biri açıklasın
Dağıldıktan sonra topluca şirket değiştirildiler. Warner Music Korea ile anlaşma imzaladılar. İsim haklarını alamadıkları için isimleri değişti ve 3 Ağustos'ta albümleri yayınlanacak 😊

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
jongdae japon rock albümüyle debut yapıcak ve japonyada konser turu vericek en cok onu merak ediyorum

Melike

Trainee
Tepki
135
Jihyonun solo çıkışını dört gözle bekliyorum. Onun en iyisini yaptığını ve çok emek verdiğini bilerek bende çıkışına kadar oylamalar için jeton biriktirerek ve zamanı geldiğinde de çokça dinleyerek desteklemek için gün sayıyorum. Umarım Ağustos herkes için güzel geçer. Umarım Jihyo tüm beklentilerinin karşılığını fazlasıyla alır.

Ekli dosyalar

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    8.9 KB · Görüntüleme: 1

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Aespa Raye'nin şarkısı better things'in yayın haklarını almış. Büyük ihtimalle şarkı bu olacak .