Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Akrabalarınızda En Çok Hangi Tarafı Seviyorsunuz?

Anne tarafını mı yoksa baba tarafını mı daha çok seviyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    42

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Hazır bayramken şöyle bir soru sorayım dedim. 😁
Ben genel olarak akraba sevmiyorum. Ama bir seçim yapacak olsam anne tarafım derdim. Anne tarafım daha huzurlu. Dedikodu yok, laf sokma yok, gülmeli eğlenmeli sohbet var. Sıkı fıkı bir ilişki yok ama biraraya gelinince stres olunan br ortam da yok en azından. Ama maalesef babam yüzünden hep baba tarafıyla daha çok görüşmek zorundayım. Her bayram sade stres o yüzden.

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Genel olarak anne tarafına daha yakınım. Özellikle küçük teyzemin ve küçük dayımın çocuklarını kardeşlerim gibi severim. Teyzelerimi ve küçük dayımı ve eşini de severim. Diğer iki dayımın eşini dayılarımdan çok severim, çocuklarını da çok severim. Bir de bir teyzemin benimle yaşıt kızı var. Onunla küçüklüğümüzden beri rekabet halindeydik ve sürekli kavga ederdik. Ama büyüdükçe çok iyi anlaşır olduk. Onun da yeri ayrıdır benim için. Anne tarafından diğer kuzenleri de severim ama bazılarıyla çok yakın değiliz. Baba tarafından küçük amcamı ve eşini çok severim, çocukları benim kardeşim gibidir. Halamın çocuklarını da severim ama pek sık görüşmeyiz. Babamın diğer akrabalarını senede bir kere görsem yeter. Çok bile. Küçük amcamın ve halamın aileleri hatrına iki tarafı da severim diyeyim.

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
Hiçbirini sevmem, zaten hiçbiriyle de görüşmüyorum hatta bazıları beni yolda görse tanımaz, bilmezlikten gelme değil bayağı tanıyamaz yani. Ama karşılaştıracak olsam anne tarafındakiler en azından beni yolda tanır ve selamlaşırız fjbdkdgdkdhfjdvdkfb

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Benim baba tarafında gelinler çok içli dışlı dünya da nadirdir bu kadar anlaşan eltiler. Hepsinin derdi aynı olunca kader ortağı olmuşlar.Yengeler-annemde- bir araya gelince kahkaha dedikodu bitmiyor😂😂 Bizde baba tarafının asıl sorunu kötü yetiştirilmiş babalar ve halalar. Ortalığı onlar karıştırır zaman zaman eltilerin ilişkilerini kıskanıp birbirlerine düşürmeye çalışırlar. Yani kardeşler yüzünden aralarda hep problemler fesatlıklar kavgalar çıkar. 😂😂😂
Anne tarafım ise gerçekten sorunsuz ve soğuk. Bir araya gelince güzel zaman geçiririz ama sadece ben annem ve kardeşlerim baba tarafından alıştığımız gibi car car konuşuruz 😂😂 onlar dinler anlatmazlar🤦‍♀️ aynı şehirde çoğu zaman bayramdan bayrama görüşürüz. İnsanlık olarak baba tarafından yüz kat falan daha iyiler ama işte samimiyet yok malesef

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
baba tarafında gereksiz herkesi bilirim anne tarafında ise tanıdığım en uzak akrabam eniştelerim fowkdowks ben genel olarak aralarına pek karışmam -kan bağının getirdiği zorunlu ilişkiyi sevmiyorum- o yüzden biraraya geldiğimizde sorun yaşamam. yanında olmayı gerçekten sevdiğim kişiler sadece kuzenlerim

Konu Sahibi
Müstesna

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Hiçbirini sevmem, zaten hiçbiriyle de görüşmüyorum hatta bazıları beni yolda görse tanımaz, bilmezlikten gelme değil bayağı tanıyamaz yani. Ama karşılaştıracak olsam anne tarafındakiler en azından beni yolda tanır ve selamlaşırız fjbdkdgdkdhfjdvdkfb
Ay ne güzeeel. Keşke benim akrabalarım da beni tanımasalar 😅