Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol
Tepki
1,943

    Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Mesaj Alanları Hakkında Profil Ziyaretçileri

  • Ben bir süredir forumda çok aktif değildim. Sadece konuĺara göz atıp çıkıyordum. Olaylara hakimim ama profil mesajlarına hiç bakmamıştım. Herkes tek tek gidiyormuş. Üzüldüm. Kimseyle birebir iletişim halinde değildim ama bazı kullanıcılar ile bir bağ oluşturmuştuk aramızda sanki. Bir daha görüşemeyecek olmak üzdü. Gidenler belki görmeyecekler ama hepinizi seviyorum. kendinize çok iyi bakın. Eğer bir gün geri dönerseniz ve ben hala burada olursam kendinizi belli edin. O gün heldiğinde umarım kullanıcı adlarınızı hatırlarım tabi. (İsim hafızam pek iyi değildir).
    Sm familyi bu yüzden seviyorum. Eskiden fanlar bu etkileşimlere bayılırlardı. Ama izlerken bazı şeyleri görünce şimdi bu yaşansaydı fanlar çıldırırlardı dedim. Mesela Lee teuk ve yesung shinee de eksik üyeleri doldurmak için hoobae gruplarıyla sahneye çıkıp şarkı söylemişler. Aynısını exo üyelerinden birine yaptırsalardı mesela baekhyun, nct de taeil yerine sahneye çıksaydı ortalık ayağa kalkardı. ("Üyemizi gereksiz yere yoruyorsun." "Nct yi parlatmak için grubumuzu kullanma" derlerdi) Tam tersi exo da bir üyenin yerini başka bir sm idolü doldursaydı da yine olay çıkardı.
    bu olay benim aşırı hoşuma gitti. Başka nasıl duyacaktık yesungun sesinden ring ding dong'u. Keşke hala bu uygulama yapılsa ya.
    En efsane olay da minho'nun kyuhyun yerine ödül konuşması ve encore yapması. Çok iyi olay ya. Bir rapper, bir anavokalin ballad şarkısını çok da teklemeden söylüyor. şimdilerde idoller kendi şarkılarını bile encore da söyleyemiyor 🙄
    İnternet hiç güvenli bir yer değil maalesef.
    Ben 13-14 yıldır kdrama ve kpop takip ediyorum ve facebooktan, twittera oradan instagrama kadar birçok alanda koreyle ilgili grupların içerisinde yer aldım. Şuana kadar benim gerçek ismimi bilen sadece 3 kişi var. Gerçek sosyal medya hesaplarımı ve numaramı verdiğim ise 2. Onlarada uzun bir süre konuşup güvendikten sonra verdim. Yani 2-3 günlük tanıdığınız kimseye tam adınızı söylemeyin. Her şeyinizi söylemeyin. Hele yaşadığınız yeri falan hiç söylemeyin. Ne psikopatlar var. Olabildiğince temkinli ilerleyin sosyal medya ilişkilerinizde. Bunu buradaki olay için söylemiyorum. Genel bir tavsiye.
    Valin
    Valin
    Buna kesinlikle katılıyorum. Hele de yaşınız 18'den küçükse ekstra dikkatli olun. Birileri ile bir şey paylaşacaksanız eğer lütfen güvenilirliğini iyice kontrol edin.
    tospicyforyourheart
    tospicyforyourheart
    Genel olarak benim karşıma hiç bu kadar kötü insanlar çıkmadı ya. Bende 10 senedir sosyal medyadayim (kpop için) yani hepsi ile yakınım ve rahatsız hiç etmediler ya. Real hesaplarımda dahi çok iyi insanlardı. O yüzden güveniyordum. En yakın erkek arkadaşım misal. Kpop sayesinde arkadaş olduk. Can ciğer gibiyiz. Ve o hep real hesabiylaydi ben sonra real hesabımı verdim ama yani bunu yapmadı. Tenebris ayrı bir vaka ya
    Müstesna
    Müstesna
    @tospicyforyourheart bu biraz da şans işi. Ben internet ile ilk tanıştığımda ortaokuldaydım. Ve birçok tanımadığım erkekle konuştuğum olmuştu. Yaşadığım şehri de çoğuna söylemiştim. Sonra hepsiyle irtibatımı kestim ve bela olan da olmadı neyseki. Ama şimdi düşününce şanslıymışım diyorum. Biraz da akıllı telefonların olmaması, e devletin daha olmaması belki beni beladan uzak tuttu ama yine de şans. Ne psikopatlar var dünyada. O yüzden tedbiri elden bırakmamak lazım bence. Allah bizleri kötü insanlardan korusun.
    Her regl olacağım zaman bütün belirtilerin hepsini gösteriyorum. Hani ağzımın içinde yara bile çıkıyor. Belirtilerin neredeyse 10 gün öncesinde başlaması da cabası. Ha oldum ha olacağım diye 10 gün beni ruhsal ve fiziksel anlamda yormaya başlıyor şu süreç.
    1 haftadır ekstra belim ve ayaklarım ağrıyor mesela. Olacaksam olayım artık. Olsam ayrı dert olmasam ayrı dert. Allah biz kadınlara güç kuvvet ve sabır versin.
    Bugün son tatil günüm. Yarından itibaren buraya girmemeyi deneyeceğim. Başarılı olursam beni sınava kadar görmezsiniz (kpss). Eğer başarılı olmazsam görüşürüz 😁
    Kpopu takip etmeye başladığımda varyete programlarda yaşı büyük olan üyeler, dans ederken maknaelere daha çok zorlandıklarından falan bahsederlerdi. Hani bunu söyleyen adamlar da 25-26 yaşında falan olurdu. O zamanlar garip gelirdi. "Daha o kadar da yaşlı değiller ki neden zorlanıyorlar" diye. Ben de o yaşlara gelip hatta geçince anlamaya başladım. Biraz fazla hareket edeyim, fazladan ayakta durayım belim ayrı sırtım ayrı ayaklarım ayrı ağrıyor. Bayramda yeğenlerimi kucağıma aldığım oldu diye 3 gün kolum ağrıdı. Özellikle şu son 1 yılda yaşlandığımı daha fazla hissetmeye başladım.
    Valin
    Valin
    Seni çok iyi anlıyorum cidden ama bunun tek nedeni yaş da değil. Bazı şartlar gereği düzenli bir hareketli yaşamımız yok, daha önceden senin var mı bilmiyorum ama benim spor geçmişim de yok, eh haliyle 18 yaşımdaki gibi enerjik de değilim, hepsi birleşince böyle oluyor 😭
    Müstesna
    Müstesna
    Tabi canım onun da etkisi var. Benim hayatım boyunca sporla hiç alakam olmadı zaten. Eskiye göre daha hareketsiz bir hayat sürdüğüm için biraz fazla hareket edince vücudum ekstra tepki veriyor haliyle. @Valin
    • Pleading Face
    Reactions: Valin
    JeyKey
    JeyKey
    @Müstesna
    Çok tanımasam da 17-18 falan düşünüyordum şimdi biraz şok oldum sanırım...
    Bugün tüm bayramlar içerisinde en zor bayramlardan biriydi. Köydeki eve geldik (her zamanki gibi). Halamlar ve halamların çocukları ve torunları falan geldiler. Başka misafirler de gelir ama kısa oturup kalkarlardı. Tam yemek vaktinde bir misafir ordusu geldi. Ama evin önünü görmeniz lazım. Bir dünya araba oldu. Belediye otobüsü bile vardı (ne alakaysa 🤣). Hizmet ederkenki karışıklığı, çıkan bulaşık yığınını ve nasıl yıkadığımıza hiç girmek istemiyorum. Misafirler gitti şimdi halamların gözünün içine bakıyoruz gitseler de biz de eve dönüp dinlensek diye. Bugünü atlattık sayılır. İnşallah yarın rahat oluruz.
    Haney 🍯
    Haney 🍯
    Ayyyy misafirlerin en sevmediğim yanı
    Blabla
    Blabla
    Ben misafirliğe gittiğimde yuk olmamak için uğraşırım hep bulasiga falan gırerım. Bunlar daha ne kadar yük olabiliriz diye bakiyorlar
    Müstesna
    Müstesna
    @Blabla aynen öyle ben herkesin evinde mutfağa yardıma giremiyorum çekiniyorum ama yük de olmuyorum. Baktık kalabalık ve ev sahibi yetişemiyor fazla oturmadan kalkıyoruz. Bugün ev zaten kalabalıktı. Bu gelenler ile hepten doldu. Hadi yemeğe oturdunuz. Sonrasında da kalkmak bilmediler. Dinlene dinlene çay içtiler falan. Biz mutfaktan çıkamadık.
    Yaşadığım aydınlanmanın ardından fark ettim. Şu son 6 aydır falan Taeil 7 yıllık kariyerinde almadığı kadar solo iş aldı. (2 dizi ostu bir solo şarkı projesi) Ben de anlam veremiyordum bu duruma. Meğer sm neredeyse tüm güçlü erkek vokallerini kaybedince askere gitmeden Taeil'in de gönlünü hoş tutmaya çalışmış. 3 tane işle ne kadar hoş tutulur o gönül bilemedim.
    Valla sm'nin elindeki Ryeowook, Yesung, Taeil, Renjun, Xiaojun, Chenle, Jaehee ve Sohee'ye çok iyi bakması lazım. Elinde kalan tek ana vokaller bu adamlar. (Doyoung'u saymadım malum ona haddinden fazla iyi bakıyor zaten)
    Doyoung full albüm ile solo debut yapacakmış. Exo üyeleri bile o kadar satma potansiyeli olmasına rağmen full albüm yapmadılar sm deyken. Sm, Nct de tüm yatırımı Doyoung'a yapmaya devam ediyor. Israrla ve inatla. Kyuhyun, chen, onew, baekhyun, d.o elinden gidince (resmen elinde ana vokal kalmamış 😲 yeni fark ettim) onların yerini alacak birini arıyorlar ama Doyoung ne kadar bu saydığım isimlerin yerini doldurur bilemiyorum.
    Dün ve bugün evde bir yerleri temizledim ve dolayısıyla kollarım ağrıyor. Ama bir eteğim vardı baya dikmişim sadece astar eklenecek bir de fermuar dikilecek. Yani normalde yarım saatlik iş. Ama ben 1 buçuk saat uğraştım ve olmadı. Önce fermuar ayağını bulamadım. Onu aradık annemle. Sonra dikerken makine sürekli fermuarın üstünden dikti. Sök-dik-sök-dik. Sinir krizleri geçirdim. Fermuar kullanılmaz hale geldi. Başka fermuar buldum onu bir şekilde diktim ama rengi hiç olmadı. İftar yaklaşınca bıraktım öylece. Aklıma geldikçe sinirleniyorum şu duruma.
    Queen of tears senaristine 10.bölümün sonunda bana istediğimi verdiği için ve bölüme ek kesitlerde daha da çok istediğimi verdiği için teşekkür ederim. Son bölüme kadar bu şekilde devam eder umarım. İyi bir final istiyorum. 😍 (iyiden kastım ille mutlu son falan değil. Yarım yamalak bir son olmasın. Her şeyiyle bizi tatmin eden bir son olsun)
    Şu romantik komedi Kore dizilerine bir cinayet koymaktan ne zaman vazgeçecekler çok merak ediyorum. İlk yapmaya başladıklarında değişik gelmişti, diziye heyecan katıyordu falan. Ama artık sıkmaya başladı. Komik diye başladığım neredeyse her romantik komedi dizide bir cinayet ve aranan katil falan var. Dümdüz, sadece romantik komedi yapmak çok mu zor ya! Yapamıyorlarsa eski hit dizileri farklı oyuncularla tekrar uyarlasınlar. (Japonlar yapıyorlar böyle şeyler) Ben izlerim. Benim gibi izleyecek yüzlerce insan olduğuna da eminim.
    Ara ara Koreli erkeklerle evlenen Türk kızları çıkıyor karşıma. Her seferinde farklı biriyle karşılaşıyorum. Hani her şey dış görünüş değil ama Koreli erkeklerin kafa yapısını da biliyoruz hani. İkisini birlikte düşündüğümde "bizim bebek gibi kızlarımız bu amcalarda (yaşlarını bilmiyorum. Görünüşler amca gibi) ne buluyor" diyorum. Çoğu kandırılıyor bence. Evlendikten sonra öğrenecekler Kore'nin kaç bucak olduğunu. Aaah ah. Hani Türk erkekleri de mükemmel değil ama Koreliden de daha iyidir bence. İmkanı olan Avrupalı falan bulsun bence.
    Dikkat ederseniz Nct de hep aynı kişiler sakatlanıyor. Çünkü hep nazar. Belli ki bu üyelerin yıldızları düşük. Sm'nin acilen bir tane şirkete bir tane de sadece Nct ye özel hoca tutması lazım. Bunlara düzenli olarak okunsa pamuk gibi olurlar. Sakatlık haberi okumayız daha nct den. Adgklşiifl
    Şaka bir yana hemen iyileşir umarım. 💚 kıyamam ben chenleme 🥺
    Şu üye kombinasyonuna Doyoung'u seçen kimdi acaba ya? Onunla bir konuşmak istiyorum. Bakıyorum üyelerin hepsi auraları yüksek insanlar. Yani grup harika bir aura ile kurulmuş. Tek sönük doyoung. Şu gruba var ya Yuta aşırı yakışırdı. Hadi vokalde doyoung kadar iyi değil diye Yuta yı seçmediler diyelim Renjun ya da Ten de şu gruba Doyoung'tan daha çok yakışırdı. Hani neresinden bakarsam bakayım gruba en olmayan doyoung ya.
    imruveyyy💙
    imruveyyy💙
    Ay çok özür dileyerek konudan bağımsız Jaehyun'um ve Jaemin'im ne kadar harikalar.🤭

    Yani klibe falan da bakınca diğer üyelere göre evet aurası bir tık daha sönük geldi bir de geri planda gibi geldi bana bir de.🤔
    Müstesna
    Müstesna
    Doyoung yakışıklı bir çocuk ama aurası en düşük nct üyesi.. burada geri planda çünkü grubun visuali diyebileceğimiz jaemin ve jaehyun, kendi biriminin merkezi lucas, grubun merkezi taeyong, dansta aşırı yefenekli olan shotaro var grupta. Xiaojun da her türlü aura olarak doyoungtan çok çok üstte. Haliyle geri planda kalması çok normal.
    imruveyyy💙
    imruveyyy💙
    Donghae şarkı sözünü değiştirmiş ve jijibae kelimesi yerine ipsul(nasıl yazılıyor bilmiyorum 😅) dudak kelimesi getirmiş. (Yani ben öyle anladım). Başta garipsedim ama böyle de çok iyi olmuş. Önceden "jijibae çok güzel" derken şimdi "dudakların çok güzel" diyor. Her ne kadar şarkının diğer sözleriyle uyumu açısından jijibae daha iyi olsa da sonuçta sıkıntılı bir kelimeydi ve değiştirmeleri iyi olmuş. Hata yaptığını fark edip telafi etmeleri çok hoş bir davranış bence.
    Keşke iyi öğrendiğimiz bilgileri hafızamızda tutmanın belli bir süresi olsa. Mesela 1 yıl çok ideal. Hani sürekli tekrar etmek zorunda kalmayalım da bir kere öğrenelim ve öğrendikten sonra 1 yıl aklımızda kalsın. 1 yıl sonra yavaş yavaş silinsin. Ben 2 ay önce çalıştığım Tarih konularını unuttum gibi ya. Sürekli tekrar edemem ki ben sıkılıyorum. 😭
    Şu seçime kadarki süreçte bizim köydeki muhtar seçimine, muhtardan çok babam hazırlandı sanki. Muhtara kaç oy çıkacağını muhtar hesaplamış mıdır emin değilim ama babam ev ev, aile aile liste yapmış. Her akşam birileriyle seçim konuştu. Seçim geçince boşluğa düşecek diye korkuyorum. ne güzel seçimle oyalandığı için bize sarmıyordu. 😅
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profil görüntülenmeleri

264

Son görüntüleyenler

  1. 264 Profil ziyaretçileri
  2. tospicyforyourheart
  3. online
  4. Valin
  5. django
  6. Lili Beth
  7. JeyKey
  8. Blabla
  9. kayısı
  10. HaeSun
  11. Hissiz Müziğim
Üst