Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Aldatılırsanız Tepkiniz Ne Olur?

Tepki
297
Aldatılırsanız tepkiniz ne olur?

durum şöyle çok yakın bi arkadaşım 25 yaş artı biri benim gibi sevgilisi başka şehire gidince poposu kalktı. (Sevgili de 7 yıllık sevgili evlilik falan yolunda) Kızı beğenmemeler vs işte saçma bahaneler kıza dinsiz gibi davranmalar sonra bi gün çat ayrılıyor aile bahane edip. Ve bakıyorum instadan karı kız beğeniliyor işte tüm eskortlar takip edilmiş yaşadığı şehirde vs. Tabi bizde motivasyonumuzu verdik arkadaşımıza topladık ve ben aylar sonra öğrendim ki gitmiş çocukla konuşmaya başlamış ilk adımı falan da benim saf sa.ak arkadaşım başlamış yani. çok kızdım ne aradım ne sordum tavır koydum gelişmeleri bilmiyorum

siz ne yapardınız? Aldatan erkek değişir mi? Deneyiminiz var mı?

ben değil affetmek yüzüne tükürmekten başka herhangi bir aktivitem olmazdı o yaratıkla.

2307

Fanbase Starter
Tepki
1,175
Hayır ortada aldatmak varsa asla olumlu yönde değişmez. Ve bunu yaşı 25+ biri yapıyorsa acınası bir hareket. Kendime değer veren ve bir şeyden çabuk soğuyan biriyim. Muhtemelen bu konuda birșey sezersem gerekeni kendim yaparım :)

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080

durum şöyle çok yakın bi arkadaşım 25 yaş artı biri benim gibi sevgilisi başka şehire gidince poposu kalktı. (Sevgili de 7 yıllık sevgili evlilik falan yolunda) Kızı beğenmemeler vs işte saçma bahaneler kıza dinsiz gibi davranmalar sonra bi gün çat ayrılıyor aile bahane edip. Ve bakıyorum instadan karı kız beğeniliyor işte tüm eskortlar takip edilmiş yaşadığı şehirde vs. Tabi bizde motivasyonumuzu verdik arkadaşımıza topladık ve ben aylar sonra öğrendim ki gitmiş çocukla konuşmaya başlamış ilk adımı falan da benim saf sa.ak arkadaşım başlamış yani. çok kızdım ne aradım ne sordum tavır koydum gelişmeleri bilmiyorum

ben değil affetmek yüzüne tükürmekten başka herhangi bir aktivitem olmazdı o yaratıkla.
Değişeceğini hiç sanmıyorum. Aldatmak karaktersizlik örneği ve ayrıca adatmak sadece karşındakine yaptığın saygısızlık değil kendine de yaptığın saygısızlık. Kendine saygısı olmayan bir insanla bir şekilde yürür belki ama karaktersiz bir insanla yürümez, yürümemeli de hiçbirimiz bu kadar değersiz değiliz

Konu Sahibi
hyrnsgülfirstlady
Tepki
297
Asla değişmez ahlakı açıdan yoksun bir insan başına güneş düşmediği sürece aldatmaya devam eder. Yasak olan her zaman caziptir erkek için. Bana göre bir eşi sevgiliyi aldatmak suç sayılmalı. Bi insanı bedenen, ruhen veya gözlerinle bile anlatmak ihanettir
İmza kaşe herşey bu yoruma o kadar hak veriyorum ki sana. Ama anlatabiliyor muyum hayır

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
En kötüsü bence evli ve çocuklu iken aldatılmak çünkü çoğu kadın sırf çocuk için aldatılmayı sineye çekiyor ☹️
Allah kimseye yaşatmasın cidden çok çok zor bir durum. Hayatından çıkarıp atmak istesen bile atamazsın çünkü çok önemli bir ortak noktanız var. O şerefisizi görmeye de iletişim kurmaya da mecbursun bir yerde

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,932
ay bi de esc0rt ile aldatmış bu bir insaınn gelebileceği en düşük nokta düzelmez tabii ki..her türlü cinsel hastalık da vardır onda ayrıca kendine saygısı olan böyle tiplerle konuşmazz
Esc0rt sevdasını anlamıyorum.Hastalik kapabilirsin vb.Birde bence çaresizlik bu yani o kadar sevilmiyorsunki para vererek ihtiyaçlarını karşılıyorsun

Konu Sahibi
hyrnsgülfirstlady
Tepki
297
Kızlar ama gözle görülür bir aldatma yok işte ****** kızları takip ediyor beğeniyor yani çok belli kovalıyor bariz ama bişi yaşandı mı muamma çünkü şehirler farklı.

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552

Ben aldatilinca asiri siddetli tepki vermistim korkunc bir insandım

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,080
Bizim erkek akrabaların çoğu fiziksel aldatmasa bile gözleri ile aldatıyor telefonu elime aldığım akrabaların telefonunda ya başka biri ile mesajı ya da istagram da bütün çıplak kadınları takip ediyor ve bu onlara göre aldatmak değil 😒
İğrençler ya nefret ediyorum böylelerinden

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Kızlar ama gözle görülür bir aldatma yok işte ****** kızları takip ediyor beğeniyor yani çok belli kovalıyor bariz ama bişi yaşandı mı muamma çünkü şehirler farklı.
Seven sokakta gözünü bile sakınır sosyal medya üzerinden takip edip beğeniyorsa ya yapmıştır ya yapacaktır ve bu ikisi benim için aynı seviyede kötü

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
ya bunun gözle görülürü falan olmaz ki zaten bu kızları kovalaması bile başlı başlına aldatma ve ayrılma sebebi yine kendine saygısı olan bunu yapmaz. bir de beraber olmuş olma ihitmali de oldukça fazla belli ki pek bi kriteri de yok