Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Aldatılırsanız Tepkiniz Ne Olur?

waldorfism

Trainee
Tepki
368
Ben olsam kendimden utanırım ya 🥺 benim ablamın eltisinin abisi aldatmıştı adam kadını o kadar çok seviyormuş ki sırf o istiyor diye ailesinden uzakta ev almış ne istediyse almış kadın onu üst komşu ile aldatmış ve kocasını zehirlenmesi için ilaç veriyormuş şaka gibi aldatan insan ahlaksızlığı diye bişey var harbi
Son cümlede kanım dondu

Konu Sahibi
hyrnsgülfirstlady
Tepki
297
Her dediğinize cümle nokta virgül katılıyorum ama benim aklı başında bildiğim canım arkadaşım neden anlamıyor bilmiyorum… bide çocuk gelse buna anlıcam dicem üzüldü saf dicem ama sen git ilk adımı at bide çıldırmamak için zor tuttum kendimi duyunca.

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Atalarımız boşuna dememiş bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur diye. Ben buna çok inanıyorum. Sadece aldatma da değil bir çok konuda insanların oturmuş davranışları etik değerleri kolay kolay değişmiyor. Ben olsam bundan sonra hep şüphe ile bakar her adımında ima arardım. Kişinin kendine yapabileceği en büyük saygısızlık bu duyguları kendine tattırması. Kimse vazgeçilmez değildir

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Hata bu sefer suçu sana atar cümle belli "affetmeseydin" 😒derler. Kara kaşına badem gözüne mi affediyom seni salak hatanı anla diye.. Erkekler yeminle ölüm sebebi ya
Bugun gloryde kylie icin diyorlardi bunu. Travis seviyesiz sozler yazmis kylie icin, travise laf edene de kylie affetmeseymis zamaninda diyorlar

Ü

Üye silindi 192

Üzülmem dersem çok büyük yalan olur çünkü kalbim ve gururum kırılır biraz ama peşinden koşmak, ağlamak, yalvarmak falan asla olmaz. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir hayat mottom sanırım 😔

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Yalan söyleyen insan bile değişmez, aldatanlar asla degismez✍️✍️✍️ giden 7 yılına belki uzulebilir arkadaşın ama evlenmeden gerçek yüzünü gösterdiği için şanslı saysın kendini bence

Konu Sahibi
hyrnsgülfirstlady
Tepki
297
Çok şükür deneyimim olmadı büyük konuşmakta istemem ama bunun affı olmaz. O ilişki bir daha güven içerisinde yürümez. Güvenmediğiniz bir kişinin yanında 1 dk bile durmamak gerek.
net bir bilgi söyleyeyim zaten bu yaşlarda 3 den fazla yıllık sevgilisen ayrılmak büyük bir yıkıntı yaratmıyorsa (tabi ki geçecek) ilişkinizde zaten sevgi eksikliği var demektir.

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Her dediğinize cümle nokta virgül katılıyorum ama benim aklı başında bildiğim canım arkadaşım neden anlamıyor bilmiyorum… bide çocuk gelse buna anlıcam dicem üzüldü saf dicem ama sen git ilk adımı at bide çıldırmamak için zor tuttum kendimi duyunca.
Aldatılmanın psikolojisini pek bilmiyorum ama bir kere terapide konuşmuştuk bunu terapistimle. Bence arkadaşın suçu kendinde arıyor kendi eksikliğinden dolayı aldatıldığını düşünüyor olabilir. Bence çocukla bir kez de olsa konuşup kapanışı yapması gerekir. Öfkesini kırgınlığını yüzüne söylemesi zehrini akıtması eminim yeni bir sayfa açmasına çok yardım eder bir kapanış yapsın bence

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Aldatıldım. Tepkim de Bihter gibi özre karşı “Hı hı” demek oldu. Kalbinin ağrısını o an ne yaparsan yap geçiremezsin. En azından bana olan buydu. Zaten biraz da mal gibi kaldım açıkçası. Neyse.🤷🏽‍♀️
senin gibi güzel, iyi kalpli, tatlı bir insanı da aldatmışlarsa aşktan baaaaaaaaayaaaaaa uzak durmalıyım
Allah onun da belasını versin

Ü

Üye silindi 154

Genel olarak dürüst olmayan ve güvensiz insanlar beni çok tetikliyor o yüzden tepkim iyi olmazdı, affetmek ise aklımın ucundan bile geçmezdi diye düşünüyorum.
Sticker GIF by Spotify