Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anne Tarafı Vs Baba Tarafı

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    48
Ü

Üye silindi 46

Bundan önce açılan bir başlıkdan esinlenerek bu konuda konuşmak istedim.İnsanları çoğu anne tarafını çok sever,baba tarafını ise sevmez.Bende ise bu durum biraz farklı.Tek-tek değerlendirirsek:
1)Kuzenler-anne tarafımda ablam ve benden başka kız yok erkek kuzenlerimlede pek aram olmuyor.Ama baba tarafında kız bolluğu olduğu için bir araya geldiğimizde oluşturulan kız ortamı hep hoşuma gitmişdir.Bu konuda 0-1.
2)Zaman geçirme-teyzemler ve dayımlar farklı şehirlerde olduğu için yılda bir kere filan görüyorum kendilerini.Baba tarafında ise çoğumuz yakın yerlerde yaşıyoruz diye kuzenlerimin bazılarıyla beraber büyüdüm,hatta bazıları beni büyüttü amcamlar ve halamlarla çok zaman geçirdim bu yüzden onlara hep kendimi yakın hiss etmişimdir.Bu konuda da 0-2.
3)Skandal-garip bir şekilde şöyle bir gerçek var ki 90% anne tarafı her zaman sessiz sakin huzurlu bir ortam havası verirken baba tarafı ise hiç bir zaman kaosunu,dramasını eksik etmiyor.Bizdede tam olarak aynı durum.Anne tarafımdan hiç bir zaman kötü bir şey duymadım ama baba tarafının kaoslarıyla beraber büyüdüm.Amcamın kızıyla bir araya geldiğimizde hep baba tarafımızın dedikodusunu yaparız.Doğru düzgün insanlar konusunda 1-2 oluyor.

Bende durum böyle oluyor.Sizlerde nasıl peki?

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Bundan önce açılan bir başlıkdan esinlenerek bu konuda konuşmak istedim.İnsanları çoğu anne tarafını çok sever,baba tarafını ise sevmez.Bende ise bu durum biraz farklı.Tek-tek değerlendirirsek:
1)Kuzenler-anne tarafımda ablam ve benden başka kız yok erkek kuzenlerimlede pek aram olmuyor.Ama baba tarafında kız bolluğu olduğu için bir araya geldiğimizde oluşturulan kız ortamı hep hoşuma gitmişdir.Bu konuda 0-1.
2)Zaman geçirme-teyzemler ve dayımlar farklı şehirlerde olduğu için yılda bir kere filan görüyorum kendilerini.Baba tarafında ise çoğumuz yakın yerlerde yaşıyoruz diye kuzenlerimin bazılarıyla beraber büyüdüm,hatta bazıları beni büyüttü amcamlar ve halamlarla çok zaman geçirdim bu yüzden onlara hep kendimi yakın hiss etmişimdir.Bu konuda da 0-2.
3)Skandal-garip bir şekilde şöyle bir gerçek var ki 90% anne tarafı her zaman sessiz sakin huzurlu bir ortam havası verirken baba tarafı ise hiç bir zaman kaosunu,dramasını eksik etmiyor.Bizdede tam olarak aynı durum.Anne tarafımdan hiç bir zaman kötü bir şey duymadım ama baba tarafının kaoslarıyla beraber büyüdüm.Amcamın kızıyla bir araya geldiğimizde hep baba tarafımızın dedikodusunu yaparız.Doğru düzgün insanlar konusunda 1-2 oluyor.

Bende durum böyle oluyor.Sizlerde nasıl peki?
Hiçççbiri. Akraba sevilir mi?

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
Ben yıllardır hiçbiriyle iletişimde değilim, düğün olursa bi gidiyorum bayramda iki üç yılda bir görürsem selamlasiyorum. İlla seçmem gerekirse anne tarafım, mesela anne tarafının nişan+düğününe kesin katılırım ama baba tarafının babam demezse katılmam jdbsjdbsjdbskdbskskhdjs iyi insanlar olduklarını da sanmıyorum zaten

haneull

Rookie Idol
Tepki
621
Daha önce yazmıştım sanki böyle bir şey ama ne yazdığımı bulamadım hejdjdjdj
Anne tarafım gerçekten zararsız ama ruhsuzdur Baba tarafım kaotik ama eğlencesi de dedikodusu da boldur 🤣🤣 babaannem o kadar sorunlu 10 evlat yetiştirmiş ki aradan yetişkinleri çeksek biz kuzenler olarak iyi anlaşıyoruz aslında ama büyükler hep bir fitne fesat veriyor ortalığa 🤦‍♀️
Gözümü kapatıp anne tarafına güvenirim baba tarafına günahımı versem-özellikle amcamlar- borçlu çıkarım o kadar yani jdjdjdjdĺ

eirene

Rookie Idol
Tepki
370
Şimdi baba tarafımda 4-5 kişiyi tanıyorum ama anneme çektirdiler zamanında ve davranışları biraz gereksiz, ekstra geliyor bana o yüzden anne tarafı derim

Anne tarafım daha huzurlu, rahat, açık fikirli ve daha sıcak bir ortam gibi geliyor bana
Düğünler, iftarlar, kahvaltılar olsun sıcak

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Anne tarafını seçiyorum. Baba tarafıyla çok sık görüşmem, kuzenlerimi ve halamla yengemi severim. Baba tarafı bana genel olarak çok samimi gelmiyor. Mesela halamda iki gün kalırım ama o kadar. Nötrüm yani baba tarafına karşı. Ne eksik ne fazla. Anne tarafı ise her şeydir. Acayip seviyorum ya. Hem samimiler, komikler. Anne tarafındaki kız kuzenlerim özellikle çok komik. Küçük teyzem de öyle. Küçük teyzemde bırakın beni bir hafta kalırım. Eğlenirsiniz yani onlarlayken.