Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

2023 Cannes Film Festivali'ne Katılan En İyi Giyinmiş 11 Yıldız

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,367
Puan
211
Bu yıl prestijli Cannes Film Festivali'nde Koreli ünlüler ön planda oldu ve sade moda tarzları, karizmatik çekicilikleri ve kırmızı halıdaki tartışmasız varlıklarıyla uluslararası izleyiciyi büyüledi. Güçlü duruşları ve benzersiz tarz tercihleri trendleri belirledi ve Kore eğlence içeriğinin küresel sahnede artan popülaritesini yansıttı. Kusursuz bir şekilde dikilmiş takımlardan karmaşık detaylarla süslenmiş zarif elbiselere kadar, kültürel köklerine sadık kalarak doğuştan gelen moda anlayışlarını sergilediler. İşte kırmızı halıdaki en iyi görünümlerden bazıları:

BLACKPINK üyesi Jennie​

Zarafet ile zamansız stilin mükemmel bir birleşimiyle, Jennie kolaylıkla dikkatleri üzerine çekti ve Cannes izleyicileri ile küresel medyada unutulmaz bir iz bıraktı. Son derece etkileyici koutur elbiselerde olduğu kadar imza niteliğindeki siyah-beyaz renkler ve kurdele aksesuarlarla da özgüven yansıttı. Jennie'nin moda tercihleri onun bir trend belirleyici olduğunu pekiştirdi ve bir açıklama yapmak için çok fazla renk, parlaklık veya fazla cilt göstermek zorunda olmadığını kanıtladı.

blackpink-jennie.jpg


Krystal Jung​


Zarafetten bahsetmişken, Krystal bomba etkisi yaratan Hollywood cazibesiyle Cannes'ta adından söz ettirdi. Uzun, dalgalı saçları, ipek elbisesi, minimal aksesuarları ve klasik kırmızı rujuyla, altın çağın film yıldızlarından biri gibi görünüyordu. Birçok çevrimiçi izleyici, bir açıdan kız kardeşi Jessica'ya benzediğini belirtti, ancak Krystal, sofistike ve gizemli bir hava ile kendi kişiliğini ortaya koydu.

Krystal-Jung.jpg


Jeon Yeo Been​

Jeon Yeo Been, "Cobweb" filminin yıldızlarla dolu kadrosuyla birlikte kırmızı halıya ipek bir elbiseyle katıldı. Göz alıcı takılar ve ışıltılı makyajıyla görünümünü şık tuttu ve basit bir şekilde toplanmış, uzun, düğümlü bir at kuyruğu ile tarzını tamamladı, ki bu harika bir detaydı!

Jeon-Yeo-Been.png


Im-Soo-Jung-and-cast.png



Song Joong Ki​

Gündem yaratan evlilik duyurusunun ardından herkes Song Joong Ki'nin neler yapacağını merak ediyordu. Cannes'ta hayranlarına etkileyici bir şekilde görünerek hala yakışıklı olduğunu kanıtladı. Şık bir ceket ve kravatlı bir görünümle süslenmiş olarak, çekici, çocuksu gülümsemesi ve oyuncu kişiliğiyle görünümünü tamamladı.


aespa​



Aespa.png




BLACKPINK Rosé​



blackpink-rose.jpg


Noh Yoon Seo​

Genç yaşına rağmen, Noh Yoon Seo doğal oyunculuk yeteneğiyle izleyicileri etkilemeyi başardı. Genellikle izleyiciler onu basit görünümlü lise gençliği rollerinde görürken, kırmızı halıya daha olgun bir görünümle katıldı.

Roh-Yoon-Seo.jpg


BIBI​

Rapçi-şarkıcı BIBI'nin Song Joong Ki ve Hong Sa Bin ile birlikte "Hopeless" filminde oyunculuğa adım attığı haberini duyan birçok kişi heyecanlandı. Kırmızı halıya sade ama dikkat çeken bir elbiseyle katıldı ve tarzını yansıtan asi, kuralları yıkan bir stil sergiledi.

Bibi.png


Park Bo Gum, Lisa, ve V​

Burada, modern ve asi tarzları temsil etmek için şık ve ışıltılı takım elbise görünümlerini tercih ettiler. Lisa'nın perçemsiz ve dalgalı saç stiliyle takım elbisesine daha feminen bir dokunuş kattığını görmek hayranları sevindirdi. Daha da etkileyici olan şey ise V ve Park Bo Gum'un birlikte sevimli selfieler çekmeleriydi, dostluklarını sergilemeleriydi!

Bogum-Lisa-V.jpg


V-Park-Bo-Gum.png


BONUS:​


rose-hyojung.jpg


Jennie.jpg


Jang-won-Young.jpg


Hyojung.jpg



Hangi yıldızı en çok beğeniyorsunuz? Yorumlarda bize bildirin!
 

elderun

Trainee
Katılım
11 Haz 2023
Mesajlar
43
Tepki
109
Puan
8
Hiçbirini o kadar çok beğenmedim ne yalan söyleyeyim çok sıradan giyinmişler.Aralarında en şık gözüken Winter ve Karina diyebilirim.
 
Ü

Üye silindi 189

lisa, tae ve bogum kirmizi haliya degil de ozel bi davete/dogum gunune katilmisti o yuzden sade olmalari normal. onun disinda bibi ve k actorlwr guzel olmustu
 
Ü

Üye silindi 192

Linç yemezsem söylemek istiyorum Bibi, Karina ve Winter dışında hepsini festivale göre kötü ve sönük buldum.
 
Üst