Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber 'Apartment 404' Yapımcısı Blackpınk Jennie'nin Tartışmalı Yokluğu Konusunda Rekor Kırdı - 'Böyle Bir Şey Yok...'

eren

Koreli | koreninpesinde
VIP Rapper King
Katılım
15 Mar 2024
Mesajlar
31
Tepki
78
Puan
23
BLACKPINK'ten Jennie ve tvN'in varyete programı 'Apartment 404'e katılımıyla ilgili dönen söylentilerin ortasında, yapımcı Jung Chul Min spekülasyonları ele almak ve rekoru düzeltmek için öne çıkıyor.

Son spekülasyonlar, Jennie'nin iş sonrası toplantılarda ve 'Apartman 404' ile ilgili sosyal etkinliklerde gözle görülür şekilde bulunmadığını öne sürdü ve bu da onun dizinin ikinci sezonuna gelecekte katılacağına dair varsayımları ateşledi.

Bu söylentiler, özellikle Jennie'nin yaklaşmakta olan 'My Name is Gabriel' varyete şovuna katılmama kararının ışığında ilgi gördü.

Yapımcının Yanıtı​

Bu söylentilere yanıt olarak PD Jung Chul Min iddiaları kesin bir şekilde reddetti ve şunu belirtti:



BLACKPINK Jennie


BLACKPINK Jennie
(Fotoğraf: instagram)


"Yani, bu nedir? Yemek için planlanmış bir iş buluşmasına katılmamak gibisi yoktur ve 2. sezon için hiçbir zaman tartışma yapılmamıştır."
Bu açıklama, Jennie'nin diziye olan bağlılığı ve gelecek bölümlerde yer almama ihtimali hakkındaki yanlış anlamaları ortadan kaldırmayı amaçlıyordu.



BLACKPINK Jennie


BLACKPINK Jennie
(Fotoğraf: instagram)


Bu söylentilerin arka planında dizinin reytinglerdeki performansı yer alıyor ve bunun pek de parlak olmadığı söyleniyor. Bu bağlam, dizinin gelecekteki yönü ve oyuncu kadrosuyla ilgili endişelerin kritik değerlendirme dönemlerinde doğal olarak ortaya çıkması nedeniyle spekülasyonlara ağırlık katıyor.

Jennie'nin Tarafı​

Jennie'nin bakış açısına ilişkin daha fazla bilgi, kendisine ve 'Apartman 404' oyuncu kadrosuna yöneltilen yoğun inceleme ve eleştiriler karşısında şaşkına döndüğünü ortaya koyuyor.

Sosyal toplantılara katılmaması, albüm üzerinde çalıştığı yoğun programına bağlandı. Ayrıca dizinin ikinci sezonuna katılma konusunda kendisine başvurulduğunda Jennie kesin bir yanıt vermemeyi tercih etti.



BLACKPINK Jennie


BLACKPINK Jennie
(Fotoğraf: instagram)


PD Jung Chul Min söylentileri açıkça yalanlasa da daha sonra Jennie ile ilgili konuyla ilgili yorumlarını sildi. Bu eylem, yapımda devam eden dinamikler ve oyuncularla ilgili tartışmaların hassasiyeti hakkında soruları gündeme getiriyor.

Bu arada, "Apartment 404"ün son bölümünde BLACKPINK'ten Jennie, TXT'den Yeonjun'la şakacı tuhaflıklar yaparak viral bir an yarattı.

Jennie, Yeonjun'a şakacı bir şekilde ramen sattı ve başlangıçta fiyatı 10.000 KRW (yaklaşık 7,56 ABD Doları) olarak fiyatlandırdı, ancak "sokak vergisini" gerekçe göstererek fiyatı 30.000 KRW'ye (yaklaşık 22,70 ABD Doları) yükseltti. Bu, komik şakalaşmalara ve Jennie'nin şaka yollu "Polis Jennie" gibi davranmasına ve Yeonjun'a para cezası vermesine yol açtı.

Eğlenceye rağmen Jennie, yaramazlıklarından dolayı Yeonjun'dan özür diledi. Netizenler, Jennie'nin zekasını ve idoller arasındaki kimyayı övdü, etkileşimlerini gösteren video hayranlar arasında yaygın ilgi ve beğeni topladı.
 
Üst