A
Anonymous (9159)
Onun izni olmadan kendi odamı bile düzenleyemiyorum tişörtlerimi bazaya kaldırdığım için bile gelip iki saat bağırdı kime sordun da yapıyorsun dedi ben de benim kıyafetim sen niye karışıyorsun dedim sinir krizi geçirdi sürekli gelip bana laf atıyor sen şöylesin böylesin pasaklısın diye kötü modunda olduğu zamanlar gelip acısını benden çıkarıyor her dediğim şeye bağırıp evi ayağa kaldırıyor. Bir kez yemek yaparken yanlış tencereyi kullandım diye bana saatlerce bağırıp hakaretler etmişti senin gibi kızım yok felan demişti yaptığım her şey ona o kadar batıyor sinirlendiriyor ki, zaten çok sinirli birisi bütün acısını benden çıkarıyor çünkü evde gücünün yettiği tek kişi benim stres topu gibiyim. Onun yüzünden kendine güvenemeyen başkasına danışmadan bir şey yapamayan birisine döndüm çünkü yıllardır gördüğüm şey bu yıllardır annem naparsam sinirlenmez diye düşünerek hareket ediyorum bunun korkusuyla yaşıyorum. Diyebilirsiniz 20 yaşındasın ne istersen yaparsın onane diye ama işte öyle olmuyor benim üstümde yıllardır çok baskı kurdu bağırınca cidden çok stres oluyorum korkuyorum o bağırmasın diye evde diken üstünde hareket ediyorum. Bunlara hadi tahammül edebilirim bi nebze ama asıl sıkıntı bana din üzerinden de baskı kurması geçen mağazaya gittik dizime gelen bi elbise beğendim almak istedim kabinde ben seni böyle dışarı çıkarmam dedi o kadar ezik hissettim ki diyemedim sanane bu benim vücudum istediğimi giyerim diye. Geçenlerde de eve kargocu gelmişti kapıyı ben açtım apar topar kalktığım için belim çok hafif açılmış ama belli bile olmuyor dikkatli bakmayınca işte kapıyı kapadım hemen yanıma geldi sen kapıyı böyle mi açtın günah günah dedi. Durup dururken sürekli dinden bahsediyor dinlemeyince sen inançsız mısın tövbe tövbe diyor ya yemin ederim o kadar bıktım ki artık o dine dair tek kelime duymak bile istemiyorum kendini gizleyerek yaşamak o kadar zor ki özgürce bırak dini düşüncemi söylemek odamda ki eşyaların yerini bile değiştiremiyorum şimdi evi bırak git diyebilirsiniz ama mezun olmama birkaç sene var hadi mezun oldum veya kazancım var diyelim bu ekonomide ayrı eve çıkmak mümkün mü böyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum artık özgür bir birey olmak istiyorum