Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Asla Yapamam

BETÜLLİÇE

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
305
Asla yapamam dediğiniz bir şey var mı? Benim korku filmi izlemek aslaaaa izleyemem etkisinden çok zor çıkıyorum

harry potter laugh GIF

mineonere

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
477
Asla yapamam dediğiniz bir şey var mı? Benim korku filmi izlemek aslaaaa izleyemem etkisinden çok zor çıkıyorum

harry potter laugh GIF
Asla dememek lazım ya sonra n'olur n'olmaz kendimizi yaparken buluruz falan gerek yok alsfjaslşfkdsa mümkün mertebe -fobim olduğu için- hiçbir palyaço ile yan yana gelmem, kılığına girmem, olduğu ortamda bulunmam.

Ü

Üye silindi 128

Ziyaretçi
Asla dememek lazım ya sonra n'olur n'olmaz kendimizi yaparken buluruz falan gerek yok alsfjaslşfkdsa mümkün mertebe -fobim olduğu için- hiçbir palyaço ile yan yana gelmem, kılığına girmem, olduğu ortamda bulunmam.
aşkm nesin sen ruh ikizim falan mı ben de palyaçolardan nefret ederim (ama izlemek acı verici de olsa it filmine bayılırım)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

asla asla demek istemiyorum çünkü şu ana kadar neye öyle dediysem kendimi onu yaparken buldum…

Konu Sahibi
BETÜLLİÇE

BETÜLLİÇE

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
305
şimdi arada küçük kesitler izliyorum merakımdan. sonra kendime temiz bir sövüyorum. uzun bir aradan sonra tekrar yapıyorum döngüye girmiş ama bir filmi baştan sona izleyemem. o palyaçolara ben de yaklaşamam hep çok tehlikeliymişler gibi bir hissiyat veriyorlar

CumberLay🔥

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
709

harry potter laugh GIF
Ay bu ben
Hayatım boyunca hiç korku filmi izlemedim. Küçükken kuzenim dabbe'nin fragmanını açmıştı. Sadece bir iki saniye görmüştüm ve o günden beri tövbe yani asla korku filmi izlemedim. Fragmanlarina dahi bakmadım
Baya korkak biriyim sanırım bhslwishsg

O yüzdennn
Asla korku filmi izleyemem.

Just...

Üye
Üye
Tepki
31
Balonlara oynayamam . Ben sanrım balonunu patlamasından korktuğum için balon aynayamıyordum küçükken. Hatta babamda bu korkumu yenmem için önümde bir sürü balon patlatmıştı ve en son balonu bana patlattırmıştı ama ben korkumu yenemedim . Diğer insanların önünde korkuyormuş gibi yapıyorum ve sakin kalmaya çalışıyorum , babam arada beni test ediyor hâlâ korkuyormuyum diye bende korkmuyormuşum gibi yapıyorum

Konu Sahibi
BETÜLLİÇE

BETÜLLİÇE

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
305
Ay bu ben
Hayatım boyunca hiç korku filmi izlemedim. Küçükken kuzenim dabbe'nin fragmanını açmıştı. Sadece bir iki saniye görmüştüm ve o günden beri tövbe yani asla korku filmi izlemedim. Fragmanlarina dahi bakmadım
Baya korkak biriyim sanırım bhslwishsg

O yüzdennn
Asla korku filmi izleyemem.
bizim lisede de bir kere fragman açmışlardı(hangi film bilmiyorum)kulaklarımı kapatıp arkamı dönmüştüm. kuzenim ısrar ediyor izleyelim diye ama yok asla. yani ben de biraz korkağım kjghhg

asla asla demek istemiyorum çünkü şu ana kadar neye öyle dediysem kendimi onu yaparken buldum…
yani bilmiyorum asla dediğim her şeyi yapabilirim ama korku filmi izlemek imkansız geliyor

mineonere

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
477
aşkm nesin sen ruh ikizim falan mı ben de palyaçolardan nefret ederim (ama izlemek acı verici de olsa it filmine bayılırım)

ahahahahha aşkım demiş yicem

şimdi arada küçük kesitler izliyorum merakımdan. sonra kendime temiz bir sövüyorum. uzun bir aradan sonra tekrar yapıyorum döngüye girmiş ama bir filmi baştan sona izleyemem. o palyaçolara ben de yaklaşamam hep çok tehlikeliymişler gibi bir hissiyat veriyorlar
öyleler çünkü :(

Arven

Aktif Üye
Üye
Tepki
123
Off bende korku filmi izleyemiyorum küçükken amcalarımla ölümcül deneydi sanırım izlemiştim daha doğrusu onlar izlemişti ben maruz kalmıştım +13 bi filmdi ben daha küçüktüm battaniyenin altına saklanmıştım zaten kendimi bildim bileli cesur biri olmadım hiç bı zaman ama o korkuyu atlatamadım bi de lise de boş dersimizde bizim sınıftakiler Dabbe açmışlardı dışarı çıkmak yasak diye kafamı masaya koydum kulaklarımı kapattım en sonunda sınıftan çıkmıştım ama dayanamadım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap