Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Asmr Dinlemek, Favori Asmrtistleriniz Ve Favori Videolarınız

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,159
ASMR ne bilmeyen olacağını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz diye şöyle açıklayayım:
ASMR: Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi, Beyinsel Rahatlama veya, Omurga karıncalanması ve Beyin masajı şeklinde de adlandırılan, Endorfin salgılayıcı, rahatlatıcı etkiye sahip bir ses türü. Bu video türü, uyumak veya rahatlamak için dinlenmektedir.

Favori ASMRtistlerim​

1-ASMR Secrets​

Kendisi yerli bir içerik üreticisi, kalitesi ve huzur verici sesiyle size mükemmel hissettireceğine eminim.

2-Cap Bailey ASMR​

Konseptlerini çok beğendiğim bir içerik üreticisi, konularını da gayet hoş ve yaratıcı buluyorum. Anlaşılabilir bir ses tonuyla konuşmasına/yarı fısıldamasına rağmen asssla rahatsız etmiyor. Çok farklı tarzda içerikleri olsa da benim vazgeçilmezim şu videosu:
(Bu beyefendini Joker roleplayli videoları ve vampir temalı videoları da çok hoş)

3-Daja ASMR:​

Tiktok sayesinde keşfettiğim bir ASMRtist, kendisini çok sevimli sesini de çok rahatlatıcı buluyorum. Özellikle sınıftaki öğrenci tiplemeleri konulu kısa videoları çok hoş. YouTube'da da aktif.

4-ShiverMeTingles ASMR​

Hayatta hiçbir şey bu ablanın bana "well done" "perfect" demesi kadar tatmin edemedi mlsf... Kendimi çok onaylanmış hissettiriyor. Yine tiktok keşfim olurlar kendileri.

Favori Videolarım​

1- Sana Basit Almanca Öğretiyorum

2- Aksanına kurban olduğum abim

3- Seonghwa'ya ısınmamı sağlayan o video

ASMR Dinlemeye Nasıl Başladım?​

Üniversite sınavı sonrası bunalımlar sonucu hayatıma giren uykusuzluk problemini çözmeye çalışırken başladım mlsf.

Siz dinliyor musunuz? Favorileriniz kimler? Kimleri önerirsiniz?

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
ASMR ne bilmeyen olacağını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz diye şöyle açıklayayım:
ASMR: Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi, Beyinsel Rahatlama veya, Omurga karıncalanması ve Beyin masajı şeklinde de adlandırılan, Endorfin salgılayıcı, rahatlatıcı etkiye sahip bir ses türü. Bu video türü, uyumak veya rahatlamak için dinlenmektedir.

Favori ASMRtistlerim​

1-ASMR Secrets​

Kendisi yerli bir içerik üreticisi, kalitesi ve huzur verici sesiyle size mükemmel hissettireceğine eminim.

2-Cap Bailey ASMR​

Konseptlerini çok beğendiğim bir içerik üreticisi, konularını da gayet hoş ve yaratıcı buluyorum. Anlaşılabilir bir ses tonuyla konuşmasına/yarı fısıldamasına rağmen asssla rahatsız etmiyor. Çok farklı tarzda içerikleri olsa da benim vazgeçilmezim şu videosu:
(Bu beyefendini Joker roleplayli videoları ve vampir temalı videoları da çok hoş)

3-Daja ASMR:​

Tiktok sayesinde keşfettiğim bir ASMRtist, kendisini çok sevimli sesini de çok rahatlatıcı buluyorum. Özellikle sınıftaki öğrenci tiplemeleri konulu kısa videoları çok hoş. YouTube'da da aktif.

4-ShiverMeTingles ASMR​

Hayatta hiçbir şey bu ablanın bana "well done" "perfect" demesi kadar tatmin edemedi mlsf... Kendimi çok onaylanmış hissettiriyor. Yine tiktok keşfim olurlar kendileri.

Favori Videolarım​

1- Sana Basit Almanca Öğretiyorum

2- Aksanına kurban olduğum abim

3- Seonghwa'ya ısınmamı sağlayan o video

ASMR Dinlemeye Nasıl Başladım?​

Üniversite sınavı sonrası bunalımlar sonucu hayatıma giren uykusuzluk problemini çözmeye çalışırken başladım mlsf.

Siz dinliyor musunuz? Favorileriniz kimler? Kimleri önerirsiniz?
Ben yemek asmrları izliyorum eat with boki benim fav cunku kız cok icecek iciyor ben de yemek yerken cok icecek tuketiyorum yakinlastik. Sonra fume iyi sas asmr iyi aslinda bayagi izliyorum ama hic aklima gelmedi adları. Zach choinin yemek yaptigi videolar enfes

Konu Sahibi
fosforlucevriye

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,159
normalde HİÇ asmr izlemem ama şu videoyla uyuyorum
Hemmmeeeeen listeme aldım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ooo sen bu konuda master yapmışsın🤭🤭
Yapıyorum öyle ufak çılgınlıklar kdjbfvlaweıufgaeıyrfketgcr

Ben yemek asmrları izliyorum eat with boki benim fav cunku kız cok icecek iciyor ben de yemek yerken cok icecek tuketiyorum yakinlastik. Sonra fume iyi sas asmr iyi aslinda bayagi izliyorum ama hic aklima gelmedi adları. Zach choinin yemek yaptigi videolar enfes
Yemek kırmızı çizgim hepsine bakacağımm

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ben Asmr videoları izleyemiyorum. Sesi aşırı çok rahatsız ediyor,videoları karşıma çıktı mı direkt geçiyorum. Yemek videoları da midemi bulandırıyor. Hiç tahammül edemiyorum.

Konu Sahibi
fosforlucevriye

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,159
asmr açmadan uyuyamıyorum her gece 3-4 tane izlerim favorim yok ama asmr secrets izleyemiyorum hiç uykumu getirmiyor bir de yemek asmrları izleyemem hiçbir şekilde, konuşmalı asmrları seviyorum daha çok. asmr izleyen birilerini buldum normalde tanıdığım herkes internettekiler dahil ıyy falan moduna giriyor halbuki sadece ‘cinsel dürtüleri tetiklemekten’ ibaret değil asmr. bir de amatör video çekenleri daha çok seviyorum tercihen de ingilizce veya türkçe, izlediğimde-dinlediğimde hemen uyurum
Ay o laf edenlere ciddi sinir oluyorum ben de çünkü çok gergin zamanlarımda uyumama ve rahatlamama çok yardımcı oluyor. Amatör videoların da ayrı bir doğal akışı oluyor cidden benim de çok hoşuma gidiyor. Özellikle sınıfta sana makyaj yapıyorum konulu olanlar favorim jsbdkdjkdjdkf.

ASMR dinlemek benim de aşırı hoşuma gidiyor. En sevdiğim kanallar bunlar ama her gece random videolar dinlerim genelde

Edayı da dinliyordum bir ara ve gerçekten rastgele açıp uyuyakaldiklarimin tadı bir başka oluyor osbdisjfk

Ben Asmr videoları izleyemiyorum. Sesi aşırı çok rahatsız ediyor,videoları karşıma çıktı mı direkt geçiyorum. Yemek videoları da midemi bulandırıyor. Hiç tahammül edemiyorum.
Evet rahatsız olduğunu söyleyenler de çok, yemekliler benim de favorim diyemem ama konuşmalı olanlar bayağı hoşuma gidiyor. Herkesin seveceği bir tür değil asmr.

Ay bayağı iyiymiş heee

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
asmr’de en sevdiğim şey… buzdolabı düzenlemeleri… yani, öyle işte 🥲
Temizlik ve düzenlik takıntısı insanlar kendilerini belli ediyor. KLJGŞLKDGF Beni de bu listeye ekleyin.
Bir de mukbangları ben de seviyorum ama bazıları çok şapırdatıyor ağzını. 🥺 Şöyle güzelinden bi mukbang asmr kanalı önerecek yok mu?