fosforlucevriye
Rookie Idol
- Tepki
- 1,159
ASMR ne bilmeyen olacağını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz diye şöyle açıklayayım:
ASMR: Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi, Beyinsel Rahatlama veya, Omurga karıncalanması ve Beyin masajı şeklinde de adlandırılan, Endorfin salgılayıcı, rahatlatıcı etkiye sahip bir ses türü. Bu video türü, uyumak veya rahatlamak için dinlenmektedir.
(Bu beyefendini Joker roleplayli videoları ve vampir temalı videoları da çok hoş)
2- Aksanına kurban olduğum abim
3- Seonghwa'ya ısınmamı sağlayan o video
Siz dinliyor musunuz? Favorileriniz kimler? Kimleri önerirsiniz?
ASMR: Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi, Beyinsel Rahatlama veya, Omurga karıncalanması ve Beyin masajı şeklinde de adlandırılan, Endorfin salgılayıcı, rahatlatıcı etkiye sahip bir ses türü. Bu video türü, uyumak veya rahatlamak için dinlenmektedir.
Favori ASMRtistlerim
1-ASMR Secrets
Kendisi yerli bir içerik üreticisi, kalitesi ve huzur verici sesiyle size mükemmel hissettireceğine eminim.2-Cap Bailey ASMR
Konseptlerini çok beğendiğim bir içerik üreticisi, konularını da gayet hoş ve yaratıcı buluyorum. Anlaşılabilir bir ses tonuyla konuşmasına/yarı fısıldamasına rağmen asssla rahatsız etmiyor. Çok farklı tarzda içerikleri olsa da benim vazgeçilmezim şu videosu:(Bu beyefendini Joker roleplayli videoları ve vampir temalı videoları da çok hoş)
3-Daja ASMR:
Tiktok sayesinde keşfettiğim bir ASMRtist, kendisini çok sevimli sesini de çok rahatlatıcı buluyorum. Özellikle sınıftaki öğrenci tiplemeleri konulu kısa videoları çok hoş. YouTube'da da aktif.4-ShiverMeTingles ASMR
Hayatta hiçbir şey bu ablanın bana "well done" "perfect" demesi kadar tatmin edemedi mlsf... Kendimi çok onaylanmış hissettiriyor. Yine tiktok keşfim olurlar kendileri.Favori Videolarım
1- Sana Basit Almanca Öğretiyorum2- Aksanına kurban olduğum abim
3- Seonghwa'ya ısınmamı sağlayan o video
ASMR Dinlemeye Nasıl Başladım?
Üniversite sınavı sonrası bunalımlar sonucu hayatıma giren uykusuzluk problemini çözmeye çalışırken başladım mlsf.Siz dinliyor musunuz? Favorileriniz kimler? Kimleri önerirsiniz?