Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Baby Monster Rami'ye Pnömotoraks Teşhisi Konuldu!

lisamiro🦋

Trainee
Katılım
20 May 2023
Mesajlar
117
Tepki
279
Puan
23
(Pnömotoraks, göğüs boşluğuna havanın girerek akciğere baskı oluşturmasıyla akciğerin kısmen çökmesi durumudur. Delici göğüs yaralanması, bazı tıbbi durumlar veya altta yatan akciğer hastalığından kaynaklanan hasar pnömotoraksa neden olabilir. En belirgin semptomları ise ani göğüs ağrısı ve nefes darlığıdır.) IMG_4121.jpg IMG_4099.PNG

IMG_4124.jpg IMG_4122.jpg
Umarim kisa surede iyilesir kiz yeni yeni fark edilmeye basladi. Bu durumda pratigi degil sagligini dusunmeli insallah ara vermesini gerektirecek birsey yoktur tiktokta falan ara verdi diyorlardi kisa surede iyiles Rami 😕💞🙏
 

comealongwthme

Trainee
Katılım
4 Ocak 2024
Mesajlar
88
Tepki
132
Puan
8
Ya sesi cidden mükemmel umarım uzun süreli veya iyileşmeyecek bir şey değildir. Sesini gerçekten çok beğeniyorum ve uzun süre sektörde olmasını çok isterim, umarım çabuk toparlanır
 

jiyej

Trainee
Katılım
11 Nis 2024
Mesajlar
19
Tepki
8
Puan
6
Allah şifa versin çok yetenekli bir idol dansıyla sesiyle çok beğeniyorum umarım mesleğini devam etmesine engel olmaz bu rahatsızlığı çünkü emek verdiği çok belli.
 

peamiess

Trainee
Katılım
21 Şub 2024
Mesajlar
86
Tepki
279
Puan
8
bu hastalıktan yayınladıkları kamera arkası videosunda bahsedildi.
ilk teşhis kızlar şarkıya ilk çalışmaya başladığı zamanlarda konulmuş ve o süreçte tedavisini alarak yavaş yavaş pratik yapmış yani şu anlık iyi.
kalıcı bir hastalık değil ve genelde uzun ve zayıf insanlarda oluyormuş yani pratik sırasında kendisini zorladıysa anlık bir şekilde etkilemiş olabilir.
ara vereceği kadar ciddi bir seviyede olsaydı comeback sürecine katılmazdı şu anlık kendisi çok iyi ama ileride her ihtimale karşı kendisini zorlamazsa daha iyi olur.
 

Benzer konular

Üst