Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Blackpink- Babymonster

Valin

Rookie Idol
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
439
Tepki
1,078
Puan
27
Tamamen öznel düşünceler barındırır.
Öncelikle amacım yeni debut yapmış bir grupla 7 yıllık bir grubu karşılaştırmak değil. Babymonster'ı baya yetenekli ve gelecekleri de parlak buluyorum.
Babymoster'ın debut sahnelerini izledikten sonra Bp'nin Boombayah ile olan debut sahnelerini izledim. Nasıl desem bilmiyorum ama Bp ilk günden beri bir başka dikkat çekiyormuş. Üyelerin hepsinin ayrı bir kimliği ve sahnedeki ilk performansları bile biz buradayız ve kesinlikle iyi yerlere geleceğiz hissini veriyor. Babymonster'da bunu hissedemedim. Aslında günümüzdeki çoğu grubun ilk performansında bile bu kadar dikkat çekici bir sahne yapan grup yok denecek kadar az. Bu Babymonster kötü demek değil hatta benim gözümde Blackpink'in üyelerinden daha çok yönlü ve yetenekli üyeleri de var sadece Babymonster seçme nedenim YG'nin Bp sonrası ilk grubu oluşu ve videoları art arda izlemem.
Kısacası bahsetmek istediğim Bp'nin cidden kendine güveni, star ışığı, sahnesine dikkat çekişi ilk günden gelen bir şeymiş. İşte bu yüzden Blackpink bugünkü Blackpink olabildi.
 
Konu Sahibi
Valin

Valin

Rookie Idol
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
439
Tepki
1,078
Puan
27
Babymonster'da 2 üye hariç reşit üye yok. Bp'de tüm üyeler reşitti bence bunun da etkisi var. 19 yaşındaki Lisa'yla 14 yaşında chiquita'nın performansının aynı olması beklenemez zaten.
Tabii ki vardır hatta 14 yaşındaki Chiquita'nın performansı da gayet güzel ama benim bahsettiğim Bp de başka bir hava vardı. Neredeyse tüm gruplar ilk performanslarında aşırı gergin ve heyecanlı olur bu da olağan olan bir şey ama Bp ilk performansında bile ilk performansı gibi değilmiş gibi asla öyle hissettirmedi. Bu diğer grupların eksik ya da yetersiz olduğunu anlatmak için açtığım bir başlık değil. Bp'nin nasıl ilk günden beri varlığını çok net hissettirdiğini düşündüğüm için açtığım bir başlık
 

Benzer konular

Üst