Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Barbie Ve Oppenheimer Filmleri Hakkında Gelen İlk Yorumlar

Ü

Üye silindi 154

Bu filmleri vizyon tarihinden önce izleme şansına ulaşmış içerik üreticilerimizin filmler hakkındaki yorumları:

✨ Filme Gitmeden Önce

✨ popgek

✨ Umur Çağın Taş

----------------------
Sticker GIF by Spotify

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
887
Barbie çocukluk anılarım demek yıllardır hayatımda insanların bu filme tepkisini de onların da aynı durumda olmasına bağlıyorum.Kadının ona dokunan adama vurduğu için hapse girdiği sahneden ölesiye nefret ettim bu yüzden izlemeyi düşünmüyorum.
İki film için de gidecek kişilere keyifli seyirler diliyorum.

Tepki
297
Bu barbie filmi nin pr ı nasıl bu kadar büyüdü ya? heryerde görüyorum her yer de... Allaşkına barbie nin normal dünyaya inmesi konusu olan bir film nasıl güzel olabilir? konu saçma... oyuncular bile tam uymamış yani margot robbie severim ama barbie olmak için bi tık kart sanki kjhkjhkjh şöle genç oyuncu bulsaydınız bari. ama film kadrosu çok iyi reklamlar inanılmaz boyutta ee tabi ki izlenecek ama tutmayacak yani reklama verilen parayı bile karşılamaz... bomboş bir konu ya insan bi önüne alır kendini düşünür. diğer film nolan filmimiymiş beynimizin içinden geçer yine kjlkjk

mektup

Trainee
Tepki
53
Barbie’yi izlemeyi düşünmüyorum sadece çok iyi reklamı yapılmış bir iş ama Nolan’ın filmleri genellikle çok beğenilirdi ve önünde sonunda herkesin izleyeceği filmlere dönüşürdü yorumların olumsuzluğuna bakınca internete düşünce bile izlemeyebilirim

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Bu barbie filmi nin pr ı nasıl bu kadar büyüdü ya? heryerde görüyorum her yer de... Allaşkına barbie nin normal dünyaya inmesi konusu olan bir film nasıl güzel olabilir? konu saçma... oyuncular bile tam uymamış yani margot robbie severim ama barbie olmak için bi tık kart sanki kjhkjhkjh şöle genç oyuncu bulsaydınız bari. ama film kadrosu çok iyi reklamlar inanılmaz boyutta ee tabi ki izlenecek ama tutmayacak yani reklama verilen parayı bile karşılamaz... bomboş bir konu ya insan bi önüne alır kendini düşünür. diğer film nolan filmimiymiş beynimizin içinden geçer yine kjlkjk
Ryan Gosling 42 yaşında Ken olabiliyorsa Margot hayli hayli Barbie olur bence mdmfmfn Zaten bu aktörler olmasaydı film bu kadar büyümezdi.