Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Ben Kimim?

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Capslockun hep mi kapalı bu başlığa mı özel :unsure:

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

ayyy evet benim yeter sikildim 😭😭😭 daha basligi acar acmaz bulundum zaten lanet olsun forumda yaratici baslik acan bi ben bi de @Prenses Ciklet variz hemen bulundum 😭😭😭😭 bu yaraticiligim bir lutuf mu lanet mi bilemiyorum 😭😭😭 neyse arkadaslar bekledigim kadar harika sotular gelmedi biraz hayal kirikligina ugradimm oysaki sizin icin turkce klavye bile kullanmaya calistim?! siz beni hak etmiyorsunuz, cektigim bunca aciya degmedi xgnzbxnzbmxbx

neyse bir dahakine baskasi acsin boyle bi baslik. hadi yine iyisiniz foruma yeni konsept buldum gxnxbmxbxnx x

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

ohhhhhh yarabbi sukur agiz tadiyla ing klavye kullanip yazim hatasi yapmak kadar guxel bir sey yokkk rahatladim ayol genclestim resmennn
ayyy evet benim yeter sikildim 😭😭😭 daha basligi acar acmaz bulundum zaten lanet olsun forumda yaratici baslik acan bi ben bi de @Prenses Ciklet variz hemen bulundum 😭😭😭😭 bu yaraticiligim bir lutuf mu lanet mi bilemiyorum 😭😭😭 neyse arkadaslar bekledigim kadar harika sotular gelmedi biraz hayal kirikligina ugradimm oysaki sizin icin turlce klavye bile kullanmaya calistim?! siz beni hak etmiyorsunuz, cektigim bunca aciya deymedi xgnzbxnzbmxbx

neyse bir dahakine baskasi acsin boyle bi baslik hadi yine iyisiniz foruma yeni konsept buldum gxnxbmxbxnx x

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

neyse badi yarin ya da baska bi gun bu basligin part2sini gormek istiyorum arkadaslar forum oluyor ustune toprak atan yok biraz canlandiralim forumu