- Tepki
- 2,099
Evet hadi benimle ilgili düşüncelerinizi de söyleyin. 6kişinin sevmediğini biliyorum özellikle onların neden sevmediğini merak ediyorum
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olya jungkookum hjghdguygKim seni neden sevmesin gelsinler onlarla bir şey konuşacağım
seni çok seviyorum umarım dostluğumuz hiç bitmezYani birinin seni sevmeme ihtimali bana çok garip geldi. Sebebini de merak etmedim değil açıkçası. Belki de bir iletişimsizlik söz konusudur? Neyse, sen benim burada değer verdiğim bir insansın. Başından beri böyle oldu zaten. Umarım dostluğumuz devam eder.
senin kadar mı
tanışalım mı??Seni tanımıyorum ki.
yaa teşekkür ederimSempatiksin. Yakın hissediyorum sana ksrşı
bilmem vardır bir sebepleri kim olduğunu bilmiyorum ama teşekkür ederimKim neden sevmiyor ki seni Çok konuşmuyoruz ama ben seviyorum.
varmışteşekkür ederim sen de çok sevimlisinSeni sevmeyen mi var
Şahsen ben seni çok seviyorum çok olumlu bi hava yayıyorsun
bilmiyorum anket yapmıştık 6 kişi bana oy verdi ama oylar gizli olduğu için kimin verdiğini görmedik. anonim olunca belki sebebini söylerler dedim ama yokSeni sevmeyen 6 kişi kim ki?
gftftfg bilmem onlarında kendilerince bir sebepleri vardır herhalde6 kişinin kafası güzel herhalde
Hayır seni sevmemek için nasıl bir gerekçeleri olabilir ki? Gördüğüm kadarıyla problematik bir hareketin olmadığı için garip geldi.
Kraliçem yaay öylesine oy atmıştır onlar
seni sevmemek mümkün mü
Ya çok teşekkür ederim sen de çok sevimli geliyorsun hesabında çok güzel görünüyor kesinlikle daha yakın olamalıyızBana çok tatlı geliyorsun, sempatik bir havan var, umarım zaman geçtikçe samimi oluruz
Ben de teşekkür ederim aşkım benim ve rica ederim; evet kesinlikle daha yakın olmalıyız,katılıyorum sanaYa çok teşekkür ederim sen de çok sevimli geliyorsun hesabında çok güzel görünüyor kesinlikle daha yakın olamalıyız