Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Bir Şirkete Katilsaniz Bu Ne Olurdu?

Şimdi size bir soru diyelimki bir kpop şirketine katılmak istediniz hangisine katilirdiniz ve neden?

• Big Hit Music

• Hybe Corporation

• JYP Entertainment

• YG Entertainment

• S.M Entertainment

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

taexkookwqq

Trainee
Tepki
14
Ben olsam Jyp'ye katılırdım belki
(Aklıma böyle garip bir soru geldi sorgulamayın benden her an garip şeyler çıkabilir)

asium

Trainee
Tepki
8
Yg derim ben ya çok beğeniyorum bilmiyorum..

Konu Sahibi
taexkookwqq

taexkookwqq

Trainee
Tepki
14
Öyle öyle ama ortaya çıkardığı işler de baya iyi bence gerçi çok bilgim yok benim asıl ilgi alanım kdramalar lansksnsksn
Orası da var iyi işler falan çıkarıyordur ben çok katiliga gelemem galiba jyp uppam gibi deli dolu olsun azcik

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Tepki
1,312
kesinlikte big hit. olmazsa kendi şirketimi kurardım eheheheh

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
784
big hit adı gitti yerine hybe gelmedi mi? Sonuç olarak ult idollerim hybe çatısı altında olduğu için ve o şirketin danslarını aşırı sevdiğim için hybe\bighit seçtim fkfkfnf

roratiez

Trainee
Tepki
4
Ben de yg diyorum bence mv leri kaliteli oluyor ya da jyp de olabilir ama hybe bende bir seçenek bile olamaz

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,297
Hiçbiri. Eskiden olsa sm derdim (o yüzden sm işaretledim). Ama onda da lsm gittiğinden beri yönetim berbat. İdol olmak istemem ama illa bir şirket seçeceksem de lee soo man nereye ben oraya. A20 diyorum. Lsm nın vizyonunu ve yönetimini beğeniyorum. Onun şirketine giderdim.