Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
İstinasız her ay bir Taylandlı bl oyuncusunun skandalı çıkıyor hatta o kadar çok ki artık aklımda tutamıyorum en son build adlı çok popüler olan bir bl dizisinden oynayan bir oyuncu beni o kadar şok ettiki bu konuyu açmak istedim çocuğun önceden t*cavüze uğrayan bir kız hakkında yıllar önceki iğrenç tweet'leri ortaya çıkmasına rağmen hayranları gençti değişti ya da sahte shop gibi bahaneleri sayesinde hâlâ sektörde kaldı ama eski sevgilisiyle yaşadığı şiddet ve tecavüz olayları yüzünden yine gündemde hayranları hâlâ bu adamı savunuyor ve olayın mağduru olan kadına zorbalık yapıyorlar şimdide tüm Asya'nın dedikodusunun yaptığı yazışmalar ortaya çıktı Kai ye çirkin, Jackson'a ırkçı bir ifade ve winter içinde iğrenç söylemleri var şuan hâlâ savunan var ama ben genel olarak bahsedersem neredeyse her bl oyucusunun homofobifik söylemleri, tecavüzü normalleştiren tweetleri ve zorbalık skandalı var daha geçen eşek kadar herifin daha reşit olmayan çocukla ilişki yaşayıp bazı görüntüleri sızdırdı acaba diyorum sonuçta koreliler ne kadar doğu asyalıları hor görsede sonuçta benzer corafrada ve yakın kültürlerle yetişiyor acaba Kpop ta da böyle zihniyete sahip insanlar varda Kpop magazin kültürü pek olmadığı için ve şirketlerin daha tedbirli davrandığı için mi ortaya çıkmıyor sonuçta burning sun olayında hiç beklemediğimiz ve yıllarca hayranlık yaptığımız insanlar arkasında çıktı ben artık bir idole körü körüne hayranlık yapmayı bıraktım ama bir düşünsenize uğruna saatlerce Stream kastığın,milletle ana babanı savurnur gibi kavga edip,sırf rekor kırabilsin diye toplu birton albüm alıp yüzlerce dolar harcadıktan sonra böyle skandalları çıkıyor zjdbdjdhbdjdhfgf tam bir travma