Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bl Oyuncalarının Deccallığı

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
İstinasız her ay bir Taylandlı bl oyuncusunun skandalı çıkıyor hatta o kadar çok ki artık aklımda tutamıyorum en son build adlı çok popüler olan bir bl dizisinden oynayan bir oyuncu beni o kadar şok ettiki bu konuyu açmak istedim çocuğun önceden t*cavüze uğrayan bir kız hakkında yıllar önceki iğrenç tweet'leri ortaya çıkmasına rağmen hayranları gençti değişti ya da sahte shop gibi bahaneleri sayesinde hâlâ sektörde kaldı ama eski sevgilisiyle yaşadığı şiddet ve tecavüz olayları yüzünden yine gündemde hayranları hâlâ bu adamı savunuyor ve olayın mağduru olan kadına zorbalık yapıyorlar şimdide tüm Asya'nın dedikodusunun yaptığı yazışmalar ortaya çıktı Kai ye çirkin, Jackson'a ırkçı bir ifade ve winter içinde iğrenç söylemleri var şuan hâlâ savunan var ama ben genel olarak bahsedersem neredeyse her bl oyucusunun homofobifik söylemleri, tecavüzü normalleştiren tweetleri ve zorbalık skandalı var daha geçen eşek kadar herifin daha reşit olmayan çocukla ilişki yaşayıp bazı görüntüleri sızdırdı acaba diyorum sonuçta koreliler ne kadar doğu asyalıları hor görsede sonuçta benzer corafrada ve yakın kültürlerle yetişiyor acaba Kpop ta da böyle zihniyete sahip insanlar varda Kpop magazin kültürü pek olmadığı için ve şirketlerin daha tedbirli davrandığı için mi ortaya çıkmıyor sonuçta burning sun olayında hiç beklemediğimiz ve yıllarca hayranlık yaptığımız insanlar arkasında çıktı ben artık bir idole körü körüne hayranlık yapmayı bıraktım ama bir düşünsenize uğruna saatlerce Stream kastığın,milletle ana babanı savurnur gibi kavga edip,sırf rekor kırabilsin diye toplu birton albüm alıp yüzlerce dolar harcadıktan sonra böyle skandalları çıkıyor zjdbdjdhbdjdhfgf tam bir travma

Ü

Üye silindi 154

Taylandlı bl oyuncularının cidden skandallarını say say bitmiyor habire bir şeyleri çıkıyor.
Ay bir de oyunculuklar da yerde yani ortaya pek kaliteli bir işte çıkmıyor üstüne baya homofobik olup sırf ün para için oynayanı falan çok ilginç olaylar dönüyor orada cidden.
Build denen çocuk da çok fena gerçekten var ya yemediği halt kalmamış maşallah hala savunanı var.
Sticker GIF by Spotify

Ü

Üye silindi 154

ay cidden tum asyanin dedikodusunu yapmis. ben kinnporscheyi onun ve partnerinin iliskisi icin izliyordum ve ilk izledigim bl dizisiydi, sok oldum cikan olaylari gordukce. adam matruska bebek gibi derine indikce pislikleri cikiyo teker teker. oyuncu arkadasina da laf soylemis, igrenc bir kisiligi var. bir de bl dizisinde oynuyor neden homofobik olsun diye savunan fanlarini gordukce guluyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kinnporsche'de oyunculuklari guzeldi ya 😭😭 ama ondan sonra izledigim iyi diziler olsa da kotuler daha fazlaydi bazi sahnelerde utanctan yorganin altina giriyordum
Ay ben kinnporsche'yi izlemedim ama izlediklerimin bir çoğunun cidden oyunculukları çok fenaydı pek katlanamıyordum bir de üstüne çoğu problematik. Bir tek Not Me dizisini beğenmiştim, gayet güzeldi bence. Bu konuda kore bana bir tık daha iyi geliyor.
Sticker GIF by Spotify