Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber "Blackpink Lisa'dan Sonrası” Angela Baby'nin 'Özel Karışıklık' Nedeniyle Çin'den Sınır Dışı Edildiği Söyleniyor… 92 Milyar Wonluk Malikanesi Satışta

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Sohu.com gibi yerel medyaya göre Angela Baby, Çin eğlence endüstrisinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya. Angela Baby, ilk çıkışından bu yana plastik cerrahi, oyunculuk ve abartılı özel hayat konusundaki tartışmalar nedeniyle çok sayıda söylentiye konu oldu. Huang Xiaoming'den boşandıktan sonra özgür ruhlu aşk hayatı nedeniyle kötü niyetli yorumların hedefi oldu.

Ancak bu sefer Çin eğlence endüstrisinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalmasının belirleyici nedeni Blackpink Lisa'nın 'Crazy Horse Show'unu izlemesiydi. 'Crazy Horse Show' Fransa'nın en iyi üç kabaresinden biri olarak ünlüdür, ancak aynı zamanda en yüksek düzeyde teşhire sahip olmasıyla da ünlüdür. Bu nedenle iç kamuoyu K-pop yıldızı Lisa'nın 'Crazy Horse Show' sahnesinde yer almasına olumlu yaklaşmadı.

Üstelik Çin'de Çin Oyunculuk Endüstrisi Birliği, ünlülerin onurunu koruma standartlarının bir parçası olarak müstehcen ve kaba performansların tanıtımını kesinlikle yasaklıyor. Ancak Angela Baby'nin 'Crazy Horse Show'u izlediği öğrenilince kamuoyu hızla bozuldu.

Angela Baby aceleyle gösteriye katılmadığını açıkladı ancak Çinli netizenler buna inanmıyor ve Angela Baby'nin Çin'de Koreli ünlülere yönelik boykot varken bile Blackpink konserine katıldığını söylüyor.

Buna göre Çin medya kuruluşları da Angela Baby'nin kesilmesinin işaretlerini veriyor. Sürekli konuk olduğu 'Cheongseolheunhoheul' aniden iptal edildi ve Angela Baby'nin görünümü tamamen CG'yle kapatıldı. CCTV ayrıca Angela Baby'nin göründüğü videoyu da siliyor. Angela Baby'nin reklam modeli olduğu Tiffany & Co. onu Şangay etkinliğine davet etmedi.

Şu anda Lisa'nın Weibo hesabı görüntülenemiyor. Çünkü Lisa'nın performansını izlemeye gitti. Angela Baby ve Zhang Gaye, faaliyetlerini askıya almak zorunda kalma tehlikesiyle karşı karşıya.

20231101_093031.jpg 20231101_093032.jpg images.jpeg 20231101_093212.jpg
 

layley

Trainee
Katılım
23 Eyl 2023
Mesajlar
173
Tepki
445
Puan
51
Çin'in; ünlüymüş, milyardermiş falan demeden insanların işledikleri pis suçlara ağır cezalar vermesini taktir ediyorum ama Allah aşkına bu ne? Kimse onu zorla götürmedi oraya. Genç bir kadın kendi rızası ile arkadaşının gösterisini izlemeye gitmiş işte. Kadına da geçmiş olsun. Çin bir kere mimledi mi artık ülke çapında görünmez olur.
 

Mona Rosa 🥀🖤

Rookie Idol
Katılım
9 Tem 2023
Mesajlar
477
Tepki
1,435
Puan
115
İşin içinde ulkelerinde banladıkları bir sektorde yer alan en unlu kiz grubunun yine ulkelerinde en populer uyesi yer aliyor bence bunun da bir etkisi var lisa tay oldugu için mentorluk yapti ama sonucta siyasi sebeplerle kpop un dunyada ve ulkelerinde yayilmasini istemiyorlar yinede üzüldüm böyle bir sebepten kariyer mi bitirilir resit kadin istedigini yapar 🤷🏻‍♀️
 

Benzer konular

Üst