Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Boğuluyorum

Ü

Üye silindi 192

Kaç gündür nefes alamıyorum, sebebini bilmediğim bir nefret içimde yer edinmiş her şeyden, varlığımdan bile tiksiniyorum. Yemek yemek bile yorucu geliyor, aciz hissediyorum ve kendi ruhuma katlanamıyorum. Hiçbir sebep yokken üzgün hissediyorum, saatlerdir tek yaptığım şey tavana bakmak oluyor. Kendi ilkelerimi ve etiklerimi yalanlıyorum, sanki ben insan değil de boşlukta süzülen bir varlıkmışım gibi hiç heyecan duymadan günleri delip geçiyorum. Yakınlarımın yok olduğunu düşünüyorum, bir duvar örülmüş aramıza hiçbirimiz erişemiyoruz birbirimizin tenine ve yüreğine. Çok karamsar hissediyorum, bazen kıskanç oluyorum. Bazenleri umursamazlıktan etrafımda biri ölse dahi sonuna kadar vurdumduymazlık edeceğim şekilde dengesizleştim. Hiçbir şey yapasım yok, hiçbir şey konuşasım yok, kavga ettiğim konulara ve kırdığım insanlara yazdıklarıma bakıp ne kadar aptalca davrandığımı farkettim, sanki ölüm ensemde değilmişçesine dünya malını can havliyle savunuşumu.


Çok gereksiz ve fazla hissediyorum, tüm insanların aynı kişiye yavaş yavaş benzediğini düşünüyorum ya da bunu kafamda kuruyorum. Film izlemek bile ızdırap, 1,5 saatlik filmi bile 20 dakika izleyemiyorum hemen sıkılıyorum ve kapatıp günlük rutine devam ediyorum. Düşlüyorum, acaba kanser gibi bir hastalığa sahip olursam gerçekten korkar ve üzülür müyüm? Hayatımdan vaz mı geçerdim yoksa tutunur muydum? Aman sen de, tutunacak bir konu olsa neyse lakin bomboş yaşıyorum, böceklerin bile ufak da olsa vasfı var, benim yaşamım kimin hayatını değiştirirki? İşte bu düşünce ne kadar küçük olduğumu hatırlatıyor, ben küçüğüm çünkü hayatım sadece beni ilgilendiriyor. Bu normal ve sağlıklı olsa da içimde garip bir ukte kalıyor ama nedenini ben de henüz algılayamıyorum.
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Lütfen böyle şeyler düşünmemeye çalış.Hayatında kendin için biricik olduğunu ve değerli olduğunu unutma.Bunları süslü veya ezbere cümleler olarak söylemiyorum.Eminim değerli ve harika birisindir,bu tip düşüncelerin varsa ve kendini kötü hissediyorsan psikoloğa gitmekten çekinmemeni öneririm.Kendi hayatın ile birilerinin yaşamını değiştirmek gibi bir zorunluluğunda olduğunu düşünmüyorum,bunu amaç edindiysen ne kadar güzel fakat hayatındaki en büyük amacın kendi mutluluğun olsun.🤍
Teşekkür ederim ama kötü bir durum yok öyle şeylere cesaret edemiyorum zaten. Tükenmişlik sendromu mu ne öyle bir şey olabilirmiş annem dedi ama normal bir sorgulama evresi olduğunu düşünüyorum 🖤
 
Benzer konular Forum Tarih
A Anonim Forum! YANSIN ORTALIK! 2 341

Benzer konular

Üst