Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Boynextdoor '𝘓 𝘪 𝘧 𝘦 𝘪 𝘴 𝘤 𝘰 𝘰 𝘭' Şarkı Yorumlama

JeyKey

Rookie Idol
Katılım
16 Mar 2024
Mesajlar
370
Tepki
730
Puan
16
Boynextdoor nisan'da bir albümle gelmişti ve bu albüm baya ilgi toplamıştı (yapımcıları dahi bir müzisyen Zico olunca şaşıramıyoruz💪)
Tabi son zamanlarda kendi müziğini kendisi yapan kaç sanatçı kaldı ki? Özellikle de konu son zamanların odak noktası olan 5. Jen olunca Boynextdoor bir daha 5. Jenin kralı olduğunu kanıtladı🤩 neyse ben albümün bir parçası olan "𝘓 𝘪 𝘧 𝘦 𝘪 𝘴 𝘤 𝘰 𝘰 𝘭" (Life is cool) un anlamını paylaşacağımm~☆

BOYNEXTDOOR'un 'life is cool' şarkısı gençlik coşkusunun özünü ve ilk yıllarımızı tanımlayan kaygısız anları yakalıyor.Tekrarlanan 'Şarkı söylüyoruz, gülüyoruz, hayat harika' ve 'Bu bir aşk şarkısı değil' dizeleri, şarkının sıradan bir romantik balad değil, bir neşe marşı olduğunu vurguluyor.
Şarkının mısraları, arkadaşlarla yapılan gündelik toplantılardan, hayatın endişelerinin eğlence ve dostluk adına bir kenara bırakıldığı sahneleri tasvir ediyor. Yarını umursamamaktan ve sadece anı yaşamaktan bahsedilmesi hayatın geçici doğasına karşı ortak bir gençlik tavrını vurguluyor.Bonedo, günümüzün hızlı dünyasında canlandırıcı bir mesaj olarak dinleyicileri fazla düşünmeden gülmeye ve hayattan keyif almaya teşvik ediyor.
İlginç bir şekilde şarkı aynı zamanda yalnızlık anlarına da değiniyor, 'Ah, bilge adamlar diyor ki / Şarabı tek başına tutmak gerçekten çok güzel bebeğim.' Toplumsal neşe ile tek başına düşünmenin bu yan yana gelmesi, şarkıya derinlik katıyor ve her iki yönün de hayatın soğukkanlılığını takdir etmek için gerekli olduğunu gösteriyor. Genel olarak, BOYNEXTDOOR'un 'life is cool' şarkısı hayatın basit zevklerinin canlı bir kutlamasıdır; bizi şimdinin kıymetini bilmeye ve hem başkalarının yanında hem de yalnız olduğumuz anlarda neşe bulmaya teşvik ediyor.

Evett,onedoor'lar bu dönüşte bonedo'ya çok destek olduk.St kasmaya devam💪😁
 

Benzer konular

Üst