Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bp'in Antileri Gizli Blinktir

Ü

Üye silindi 192

Eleştirenlere değil antilerinedir bu laflarım. Blackpink'in ortalama altı yetenekleri olduğunu düşünmek normaldir ama sürekli bunun hakkında konuşup başkalarını överken bile araya linçlemek amaçlı Blackpink üyelerini katmak antiliktir ve çok utanç vericidir.

Blackpink hakkında çok boş linçler görüyorum, evet herkesin fikri kendine ama sürekli aynı şeyleri söyleyince ve bunu linçlemek amacıyla yapınca sıkıyor. Anladık sürekli partiliyorlar, anladık şarkıcılık görevlerini yerine getirmiyorlar, anladık diğer gruplara nazaran daha yeteneksizler, evet anladık bak valla anladık sürekli ilişki ve modellik ile gündeme geliyorlar ama yeter yahu? Bunları beni seni bırak Blinkler bile biliyor artık, sürekli bunları ısıtıp ısıtıp önümüze atmanın mantığı ne ya? Blackpink gibi bir gruba "idollukten çok uzaklar" demek tamamen zırva bu arada. "İdol" kelimesi "Örnek alınan, özenilen, belirli bir kitlenin sevdiği ve takdir ettiği kişi" demektir nasıl oluyor da çıkıp inkar ediyor bu kişiler anlayamıyorum? Bp'i ister instagramdan olsun, ister müziklerinden olsun, ister modelliklerinden olsun örnek alan ve seven bir sürü insan var ve cidden bu sektörde idol dediğin şeyin belirtilerini en net gösteren grup bu kızlardır.

Bakın olay iyi idol vrya doğru örnek olmak falan değil, olay birine örnek olabilmek yani kimse iyi kötü yönünü tartışmıyor, e bu durumda birisi üyelerin idol olmadığını söylüyorsa ya mantıksız konuşuyordur ya da idol kelimesinin anlamını bilmiyordur. Size iyi gelen şey bana saçmalık, bana kötü gelen şey başkasına mantıklı ve güzel gelebilir, insan beyninden bahsediyoruz sonuçta iradesiz herhangi bir hayvandan değil tabiki de herkes olaylara farklı açıdan bakacak? Bunları antiler de biliyordur eminim hatta işlerine gelmeyince kendi idollerini de bu şekilde savunuyorlardır. (Gereksiz ama yazasım geldi çok da sorgulamayın bu kısmı hehe 😁)

Herneyse, gelelim şu konuya: Blackpink'in antileri bile resmen Blink. Evet bence öyleler, Blink dediğin kesim her halükarda Blackpink üyelerine para kazandıran, onlara stream üzerinden para kasan ve etkileşim veren topluluk değil mi? Evet öyleler, antiler de aynen böyle. Üyelerin açığını bulacağım diye şarkılarının anlamına kadar, kızın Paris'teki aşkına kadar, gözlük koleksiyonuna kadar incik boncuk araştırıp haberler vererek etkileşim hediye ediyorlar resmen gruba, hem de sırf onlardan "nefret etmek" için. Bakın tüm grupların antileri çok aptallar ama bu grubun antileri 40 iqlu olabilir diye düşünüyorum, üyelerin mesleğindeki yerini eleştirenlere tek lafım yok ama bunun üzerinden idole hakaret eden kişi antidir ve otomatik olarak da beyinsizdir.

Evet, Blackpink diğer gruplara nazaran ortalama altında bir yeteneğe ve diskografiye sahip ama bunu sürekli gündeme getirerek linçlediğiniz ve o övdüğünüz sektöre iyi bakın, sırf 14 yaşındalar ve bebek gibi davranıyorlar diye pedofililerin servetlerini verdiği, şarkı sözlerinin anlamının olmadığı, diz kapaklarının bile beyaza boyandığı, erkek gruplarının araba motoru gibi hırlayıp ağzını yüzünü yamultup mimik diye sunduğu, feminizm diye feminaziliğin övüldüğü ve en önemlisi, yetenekli olanların ancak 2 ila 5 milyon gibi az miktarda dinlendiği bir sektörü takip ediyorsunuz ama triplerinize bakan sanarki İngiliz Rock kültürünü falan takipliyorsunuz. Allah aşkına günde 2 kere güzellik/yakışıklılık haberi çıkan idollerin olduğu sektörde çıkıp "Blackpink çok yeteneksiz asla popüler olmayı hak etmiyorlar, sürekli medya oyunu yapıyorlar yoksa popüler bile değiller" derseniz tabi tepki toplarsınız ya. Neyse çok uzadı konudan sıkıldım ama fikrim bu yönde, tekrar söylüyorum eleştirenleri değil antileri anlatıyorum. Blackpink'in ortalama altı yetenekleri olduğunu düşünmek normaldir ama sürekli bunun hakkında konuşup başkalarını överken bile araya linçlemek amaçlı Blackpink üyelerini katmak antiliktir ve çok utanç vericidir. Sevmiyorsanız ilgilenmemeyi ve etkileşim vermemeyi öğrenin, iradenizi dizginleyecek kadar olgunlaşın artık.

Ve unutmayın, ben bu konuda istesem de taraflı olamam çünkü bırak Blink'i, ben herhangi bir üyenin solo stani bile değilim, öylesine grupları ve fanları gözlemleyen biriyim.
 
Üst