Ü
Üye silindi 128
bu diziyi izlediniz mi bilmiyorum izlemeyen varsa mutlaka izlemeli çok hoş bence diyeceklerim bu kadar diziyi izleyen varsa diye konuşmak için açtım
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olben ilk 2 sezonu çok beğendim ama 3.için heyecanlı değilim çünkü colinin hikayesi var benedicti istiyordum ki kitaba göre o olması gerekiyordu zatenBen izledim. Çok da sevdim. Hatta deli gibi bekledim sezonunu yani. Zaten Rege Jean Page çok severim. İngilizce'ye de bayağı destek olan bir dizi. Ama sonra bi hevesim kaçtı gibi oldu.
2.sezon daha güzel izle mutlaka antony>>>>>İlk sezonu izledim sadece. Kafa dağıtmalık güzel diziydi.Kıyafetler,dekorlar falan çok hoştu.
dönem dizilerini neden sevmiyorsunben dönem dizilerini hiç sevmiyorum hatta kore yapımları da dahil bir iki tane izlemişimdir o da zorla bunu kardeşim çok seviyor ben de izledim dizi güzel oyuncular falan da iyi ama yine de sevemedim benle alakalı kesinlikle dizi güzel cidden ...
hiç üzerine düşünmedim atmosfer olabilir emin değilim sadece ilgimi çekmiyor da olabilir sıkılıyorum izlediğim en eski dönem dizisi (asya yapımı olmayan)60-70 ler arası geçen bir diziydi sanırım film olarak izlerim ama fantastiksedönem dizilerini neden sevmiyorsun
bu arada öyle bir yazmışsın ki soğuk ve korkutucu bir sesle enseme doğru soruyormuşsun gibi hissettim dhfgjfdskghfseugheouhgdjfgjdfshgejdönem dizilerini neden sevmiyorsun
ÖFŞAÖFŞAÖFŞWMFĞWÖTŞWÖTÖFİAÖFĞ evet biraz öyle olmuş kbhiç üzerine düşünmedim atmosfer olabilir emin değilim sadece ilgimi çekmiyor da olabilir sıkılıyorum izlediğim en eski dönem dizisi (asya yapımı olmayan)60-70 ler arası geçen bir diziydi sanırım film olarak izlerim ama fantastikse
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bu arada öyle bir yazmışsın ki soğuk ve korkutucu bir sesle enseme doğru soruyormuşsun gibi hissettim dhfgjfdskghfseugheouhgdjfgjdfshgej
hahahauhaUHDUSHDUWEHDFUWEHFUSHFUSDHFUVHSDVUJHSDUHF her okuduğumda bi gülme krizi tutuyor abi sen naptın ya sdjhfjdshjfdsfhsdÖFŞAÖFŞAÖFŞWMFĞWÖTŞWÖTÖFİAÖFĞ evet biraz öyle olmuş kb
ayy ben de dönem dizi filmlerini çok seviyorumAy ben bayılıyorummm. Zaten dönem dizi filmlerine aşık birisiyim. O kıyafetler konuşma tarzı falan çok güzeldi ayrıca günümüzdeki müzikleri diziye yedirmeleri çok güzeldi bence. Canım sıkıldığında açıp açıp izliyorum
ben izlemedim nedense hiç ilgimi çekmediiki sezonu da çok severek izledim, üçüncü sezon için de aynı şekilde heyecanlıyım ama beni asıl queen charlotte hikayesi etkiledi. belki daha yeni izlediğim için böyle hissediyorumdur ama ilk iki sezonda kraliçeye sempati duymazken şimdi en sevdiğim karakterlerden biri oldu