Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bu Dev Kadrolu Işbirliğini Izlediniz Mi 🎶

marin

Trainee
Tepki
637
Eveettt açtığım ilk başlıkta bugün paylaşılan ve muhtemelen henüz kimsenin görmediği nefis bir işbirliği ile tanışın istedim. Belki daha önce denk gelmişsinizdir M Countdown'ın Vocal Challenge videolarına. Bu ay geri dönüş çizelgesi aşırı güçlü olunca ortaya böyle bir efsane çıkmış. IVE, Lesserafim, aespa, BTOB, (G)-IDLE, NCT, ENHYPEN'dan üyeler, Woodz ve Lee Mujin tek bir videoda... Mutlaka dinleyinn ve varsa daha önce izleyip beğendiğiniz Vocal Challenge videoları onları da paylaşın lütfenn 💖

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
ben de bunu beğeniyorum, vokaller çok temiz uyumlar iyi

Konu Sahibi
marin

marin

Trainee
Tepki
637
birlikte yan yana oturup oyle soyleselerdi keske tek uzuldugum yani bu
Muhtemelen farklı günlerde çekildi çoğu. Bende çok isterdim en azından aynı gün çekilenlerin yan yana olmasını 😢
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Of evet ben de öyle bir şey olacak sanmıştım çok sevinmiştim 🥲💔
Sanırım bunu belirtmeliydim açıklamada. Hayal kırıklığı için üzgünüm 💔
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ben de bunu beğeniyorum, vokaller çok temiz uyumlar iyi

Ahh evet bu harika ❤ Özellikle rap kısmında Yohan ve Hyunsuk çok iyi iş çıkarmış. Bu şarkıyı çok seviyorum 💫

Konu Sahibi
marin

marin

Trainee
Tepki
637
Yok senlik bir şey değil
Ben zaten canlı yayında izlemiştim bizim Enhypen da olunca 😅 o hayal kırıklığını sabah yaşadım yani 🥲💔
İyi bari 🤗 Bu değilde MAMA'da Yeji, Karina, Heesung, Yeonjun, Wooyoung ve Hyunjin işbirliği gelecek zannedip hepsinin ayrı ayrı dans etmesini o kadar zaman sonra bile hâla aşamadım ben. Sen böyle deyince o geldi aklıma. Nasıl kandırdı bizi öyle o zaman yılan Mnet 😢