Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bu Idol Çok Mu Değişti

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Yuna nın ne kadar çok değiştiğiyle ilgili son zamanlarda birçok makale çıktı ve bu tweet'i gördüm hani bende mi sorun var bir bana neredeyse aynı geliyor hatta diğer dördüncü jenerasyon idollerinin pre debut fotaraflarına kıyasla hiç değişmemiş kız.sadece kas,makraj tarzını değiştirmiş ve burnunu yaptırmış Screenshot_2023-09-03-18-55-49-416_com.twitter.android~2.jpg

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Çok bi değişiklik yok ama idol makyajı çok acayip bişey.
Karina-Wony-Yuna üçlüsüne niye yüz nakli yaptırmışlar gibi davranılıyor ben anlamıyorum. Çoğu idolde göz kapağı, burun, diş müdahalesi falan oluyor. Asyalılar zaten bi makyaj yapıyorlar bambaşka birine dönüşüyorlar. Makyajsız annesini tanıyamayan bebek videoları acayip popülerdi bi aralar.
Wony'ye bakıyorum aynı çene aynı basık burun. Sorsan çeneyi falan çıkarıp yenisini taktığını iddia ediyorlar. Kız en aktif idollerden biri her hafta sunuculuk yapıyordu televizyonda, iyileşmesi aylar sürecek estetiği ne ara yaptırmış olabilir yani. Karina da öyle bakıyorum kıza aynı çene ama her gün daha da küçüldüğünü iddia ediyorlar. Ben mi farkedemiyorum acaba.

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Burun her şeydir, onun dışında pek bir fark göremedim yüzünde(Dilan deniz gibi bir fark da yok açıkçası)

Lilac

Fanbase Starter
Tepki
1,343
Bence değişmemiş. İllaki ufak dokunuşlar vardır. En azından eski ve yeni fotoğraflarını yan yana koyduğunda farklı insanlara bakıyormuş gibi olmuyorsun.