Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Bu Olayı Hatırlıyor Musunuz?

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Bir Carat, SM stajyeri ile yatıp NCT 2020 ile ilgili bilgi vermişti.

"hesabımı yarın kapatıyorum bu yüzden bunu söylüyorum, bu sadece sarhoş tweet atmamdı ama idollerin flörtleriyle ilgili tüm dedikoduların hepsini dökebilirim ama bu çok fazla soruna neden olur bu konuda aylardır sessiz kaldım Imao çok daha fazlası var düşündüğünüzden daha fazlası oluyor

Kelimenin tam anlamıyla o kadar sarhoşum ki yarın sileceğim ama kim saçmalık yaptığımı söylüyorsa oppan şuanda se** yapıyor <3

ALINTILARDAKİLER BU ÇOK KOMİK HAYAL KURMAYA DEVAM EDİN HATTA YAYINLAMADAN ÖNCE NCT'NİN ŞARKILARINI VE DANSLARINI ALDIM/GÖRDÜM LMAOFKDJSWNDMKSKQSKYI"

Screenshot_2023-09-09-16-39-27-743.jpg Screenshot_2023-09-09-16-39-24-052.jpg Screenshot_2023-09-09-16-39-20-849.jpg

Kıza kimse inanmamıştı daha sonra NCT'nin hesapları değişince herkes anladı. Söylentilere göre yattığı kişi Sungchan'mış.

Konu Sahibi
chewy

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
ANLAT HOCAM ANLAAAAAT
Kız stajyer ile yatmadan önce NCT albümü almayın yeni şeyler geliyor demiş ama kimse umursamamis, yattıktan sonrada tabiki, daha sonra hesap isimleri değişince NCT'nin herkes kıza sormaya başlamış. O da daha sonra söylentilere göre tehdit edilip hesabını kapatmış. Ah ah kim bilir neler biliyordu

Jesé

Trainee
Tepki
377
kpop sektorunun bu gizemliligi saka mi ya idollerin iliskilerini vs bilen cok personel vardır ama kimse sizdirmiyor cok garip

Konu Sahibi
chewy

chewy

Rookie Idol
Tepki
2,204
Hazır eline fırsat geçmişken biriyle birlikte olduğunu söyleyip, bildikleri konular ile de bunu destekleme ihtimali de var aslında. Bilemedim şimdi, Koreliler K-pop konusunda global ilgi çekmeyi seviyor.
Ama eğer gerçekse, bilgiyi ediniş şekli çok komik geldi. 🤣 Bilgi edinme yoluna şu şekil baş koyacaksın 👌🏻
Yani düşünsene iyi vakit geçirmek yerine, çocuk inler*** nct ile ilgili bilgili veriyor 🫣

Athena

Lilith
Fanbase Starter
Tepki
1,305
Hiç bir şey anlamadım😅😅🤦🏻‍♀️