Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Buradan Gitse Üzüleceğiniz Üyeler

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
İnsanların birbirine ilgi ve sevgi göstereceği samimi başlıklar açtığın için kendi adıma teşekkür ediyorum❤️

Buradaki herkesin bir rengi, karakteri var bize doğru gelse de gelmese de. O yüzden gittiğinde üzüleceğim çok kişi olacaktır. Yine de @BobaTea @fosforlucevriye @kayısı @ledzeppelin ayrı benim için. Geldiğinden beri bana daha özel yaklaşan @hiçbirfandomamensupdeğilim @Arven ile @juvel de öyle. Bir de @Kaudupul @Mervidal @meloyusa demek istiyorum. Ayrıca birini daha söylerdim ama o gitti geçtiğimiz günlerde. Hâlâ da üzgünüm.
Rica ederim ❤️ aklıma geldikçe açarım yine. Güzel böyle yorumları okumak, insanların sevgiye ve ilgiye ihtiyacı var

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
İnsanların birbirine ilgi ve sevgi göstereceği samimi başlıklar açtığın için kendi adıma teşekkür ediyorum❤️

Buradaki herkesin bir rengi, karakteri var bize doğru gelse de gelmese de. O yüzden gittiğinde üzüleceğim çok kişi olacaktır. Yine de @BobaTea @fosforlucevriye @kayısı @ledzeppelin ayrı benim için. Geldiğinden beri bana daha özel yaklaşan @hiçbirfandomamensupdeğilim @Arven ile @juvel de öyle. Bir de @Kaudupul @Mervidal @meloyusa demek istiyorum. Ayrıca birini daha söylerdim ama o gitti geçtiğimiz günlerde. Hâlâ da üzgünüm.
Ben de seni yazmaya gelmiştim 💞💞

Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
@ledzeppelin @mineonere @Tubisss @CumberLay🔥 @inx @kelebek @Prenses Ciklet @BobaTea @hiçbirfandomamensupdeğilim @JkunTavşanDişleri @Bloom🔥 @callmeswarley @danbi @revelimderevelim @Tenebris @Vankedisi🐈 @Haney 🍯
@Uranyum @bbequitedontcry @Sweet Mimosa su anlik aklima geleneler bunlar
Bu kadar kisa bi sürede sizlerle tanistik ama hepiniz birer birer kalbime dokundunuz bu garibi mutlu ettiginiz icin tesekkurler 🥹🥹🥹
Rica ederim ❤️

Ü

Üye silindi 192

Cry Reaction GIF by MOODMAN

Ü

Üye silindi 192

@ledzeppelin @mineonere @Tubisss @CumberLay🔥 @inx @kelebek @Prenses Ciklet @BobaTea @hiçbirfandomamensupdeğilim @JkunTavşanDişleri @Bloom🔥 @callmeswarley @danbi @revelimderevelim @Tenebris @Vankedisi🐈 @Haney 🍯
@Uranyum @bbequitedontcry @Sweet Mimosa
@🐼×͜×🐼 @ask su anlik aklima geleneler bunlar
Bu kadar kisa bi sürede sizlerle tanistik ama hepiniz birer birer kalbime dokundunuz bu garibi mutlu ettiginiz icin tesekkurler 🥹🥹🥹
@Tante Rosa nında yeri bense ayri namı diğer Dreammy
couple hug GIF

Ü

Üye silindi 192

@CumberLay🔥 @bbequitedontcry @Bloom🔥 @kelebek @danbi @revelimderevelim @Prenses Ciklet @ziggystardust @Melc @Tubisss @inx @leavemealoneplss @ledzeppelin @JkunTavşanDişleri @Panda (ETİKETLEYEMİYOM AMA JKTDNİN KANLİ-PARDON KANKASİ)

Forumun eglenceleri bu yazdiklarimdir giderlerse forumun tadi asla cikmaz.

(@Uranyum diyecegim bi de kaosa olan sevgisini seviyom ama o zaten sitenin sahibi qhdşwöfşwlglrlgk)
Kisses Love GIF by Alissandra

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

AŞKIM BALIM BEBEĞİMMMM
Happy I Love You GIF by Boomerang Official

Arven

Fanbase Starter
Tepki
2,284
Beni ilk sıraya yazmış 😭😭😭 Gondor'un en mükemmel kraliçesi olabilirsin ❤️❤️❤️❤️
Sende gelmiş geçmiş en soylu tavşansın 😭

Beni de sona yazmış ne var bunda 🥹
Ya yemin ederim öyle değil kırıldıysan özürrrr
Bizimkiler çok gürültülü yapıyor hepinizi zor hatırladım 😭

İlk defa bir mesajda bahsedilen kekin duygu dolu anlarinin kameralara yansiyis şekli 🥺🥺🥺
Sad Monsters Inc GIF by filmeditor
Havuçlu tarçınlı kek çok severim seni de aynı şekilde 💕