- Tepki
- 2,284
Çok romantikAşkım başı sonu önemli değil davşanın uzun dişleri kaşınıyor ya o yüzden hem en son yazdığın aklındaki son kişi olur hehe yani ben,
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlÇok romantikAşkım başı sonu önemli değil davşanın uzun dişleri kaşınıyor ya o yüzden hem en son yazdığın aklındaki son kişi olur hehe yani ben,
Gerçekten öyle ama ben volkan olmak istemiyorumArven: ikisini de aynı anda seviyorum
Aklındaki ile yaşar kalbindeki ile ölürsün davşanım söz böyleydi dimi
Ikiniz de çok tatlısınızHafızasını bir kaybetse seni hatırlamaz. Yani akıl>kalp. En azından kalbi dursa aklında olan benle ölecek.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Tabii Allah korusun. 100 yaşına kadar mutlu yaşa Arven'cim
YerimMerhabalar! Yine sevgimizi göstereceğimiz bir başlıkla geldim. Böyle bir konu açıldı mı yine bilmiyorum. Açıldıysa açan kişiden özür diliyorum
Herkes gitse içimi bir hüzün kaplar ama @Sweet Mimosa @Vankedisi🐈 @Tubisss @Uranyum @Prenses Ciklet @ask @CumberLay🔥 @mineonere gitse üzülürdüm çok şuan aklıma gelmiyor ama geldikçe düzenlerim bu yazıyı
Evet senn seni gidi findikkiran
Yaaaa asil poncik sensinTeşekkür ederim ponçikim.
Daha önce hiç fark etmedim aslında sen fark ettin mi ? @andromedaAhhh herzaman birilerine yürüyor gibi hissedip bu sefer yazmayacağım demiştim ama beni hatırlayan @mineonere ve @Arven kalbimi çaldınız şuan
Ben de daha önce pek bahsetmediğim isimlerden bahsedeyim @Mina Rosé 🍅 ismine ve yorumlarına çok denk geliyorum şu aralar iyi ki geldin sakın gitme @bilibili88 tabi ki seni diyecektim daha sık gel
@Haney 🍯 itiraf edeyim başta fazla hype bir insan gibi gelmiştin enerjin çok yüksek gibiydi ama sonra ismin gibi çok tatlış olduğunu gösterdin sen de sakın gitme @andromeda sen zaten tüm güzel listelerimde varsın
Bir de @Arven @andromeda çok same vibe same energy gibisiniz çok benzetiyorum yorumlarınızı birbirine
Ay çok teşekkür ederim gerçekte enerjim yüksektir aslında, uzun bir süre daha buradayım inşallah@@Haney itiraf edeyim başta fazla hype bir insan gibi gelmiştin enerjin çok yüksek gibiydi ama sonra ismin gibi çok tatlış olduğunu gösterdin sen de sakın gitme
Bilgi yazmiyim mi bengeçen seferkine yazamamıştım buna kısmetmiş
öncelikle @mineonere kraliçeye bilgi köşesi serisi için kocaman öpücükler o kısım olmasa burada bu kadar takılmazdım gibi geliyor. o yüzden sen demirbaşısın listemin. tabi ki gitmen söz konusu olamaz.
@Mervidal sen ne ponçik bişey çıktın yaa tanımadığım birinin yorumunu görünce gülümsüyorum. mükemmel bir kalbin var. sen de bi yere gidemezsin.
@Arven otur oturduğun yere zaten yazdıklarını okudukça hırs yapmaya başladım önce ben yazacaktım benden önce davranmış yine diye, gerçi gitsen daha mı iyi olur bak şimdi bilemdim
@Kaudupul çok tatlış bi havan var, bilgi köşesinde seninle yarışmayı seviyorum. kesinlikle eksik hissederdim gitseydin.
@🐼×͜×🐼 seni bi yerlere yazamıyosam bu etiketleyemediğimdendir bilesin. sen benim jk'msun. seni jikook ve taekook gibi bir @Tubisss bir de @JkunTavşanDişleri ile shipliyorum. o yüzden maknae line'msınız grubu bozmayın. 3ünüzü ayrı düşünemiyorum.
@Vankedisi🐈 sen ne lanet bişey çıktın her yorumuna istisnasız gülüyorum. sen gidersen siyah-beyaz olacak gibi geliyo site.
@Hissiz Müziğim güzel kalbini yerim. asla gidemezsin. yazmasan sessiz sessiz beğenileşsek bile olur yeter ki gitme dediğim altın gibi birisin. @Haney 🍯 sen gidersen bu kadar başlığı kim açacak diye düşünüyorum. içerik üreticisi gibi bişey olup çıktın valla.
@hiçbirfandomamensupdeğilim sen gidebilirsin sana izin veriyorum ismini niye değiştirdin vicdansız neyse ki tamamen farklı değil de etiketleyebildim şuraya foton kalsın bari.
@andromeda @Mina Rosé 🍅 ve @fosforlucevriye sizler de sürekli denk geldiğim userlarsınız. karşılıklı beğenileşip flörtleşiyo gibiyiz şu an ilerde işi ciddiye bindirebiliriz. o yüzden siz de gitmeyin.
Bilgi yazmiyim mi ben
Gidiyim mi ben
Dimi benim daha tatlış bir havam var
O kadınlar genelde ikili oynuyor ya Bizim sonumuz iyi biter umarım
Ay yumoş yumoş oldum. Sen de kesinlikle gitme. Seni çok havalı buluyorum. Bilgi köşesinde yazdıklarını severek okuyorum. Bilgi haznene hayranım. Her şey var sendeRose :rose:" src="https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f339.png" data-shortname=":rose:" />@Hissiz Müziğim güzel kalbini yerim. asla gidemezsin. yazmasan sessiz sessiz beğenileşsek bile olur yeter ki gitme dediğim altın gibi birisin.
Peter'im ona bana hem çok havalı hem de çok tatlış olduğum için verdi. Eh yetenek de var tabii. Yanlış yorumlamalarda bulunmayalım
Şşş
Asıl sebebi Tavşan Diş öğrenmesin
Pismanim sayin hakim...@CumberLay🔥 @bbequitedontcry @Bloom🔥 @kelebek @danbi @revelimderevelim @Prenses Ciklet @ziggystardust @Melc @Tubisss @inx @leavemealoneplss @ledzeppelin @JkunTavşanDişleri @Panda (ETİKETLEYEMİYOM AMA JKTDNİN KANLİ-PARDON KANKASİ)
Forumun eglenceleri bu yazdiklarimdir giderlerse forumun tadi asla cikmaz.
(@Uranyum diyecegim bi de kaosa olan sevgisini seviyom ama o zaten sitenin sahibi qhdşwöfşwlglrlgk)