- Tepki
- 2,850
Evettt makyaj yapmayı seven aşklarım Makyaj hakkında neler neler biliyorsunuz merak ediyorum belki işimize yarayacak güzel önerilerle de karşılaşırız hm ne dersiniz Ben küçük bir iki şey söyleyebilirim belki bunları hepiniz biliyorsunuzdur; Dudak kalemini dudağa hafifçe sürüp dağıtın doğalımsı ve güzel bir görüntü yaratıyor ve bana kalırsa rujdan daha kalıcı oluyor gün içinde. Dudağı dolgun göstermek için dudak şeklini bozun yani kenarlara sürdüğünüz şeyi yumuşak ama rastgele dağıtan ancak çok dikkatli olun ruj silerken dağılmış gibi görünmemeli. Dudağı parlatmak gloss sürmek veya da orta yerine açık renk kullanmak bunlar da dudağı dolgun gösterir ama bunu makyaj yapan herkes biliyordur ve şimdiye kadar öğrenmiştir zaten. Bu öneri değil daha çok bilgi ama söyliyeyim koyu fondotene krem kullanma fikri öyle düşünüldüğü gibi iyi bir fikir değil sonuç beklenildiği gibi hoş değil. Düşük göz kapağın varsa siyah far veya da jel eyeliner ile yavaş yavaş tam karşıya bakarak eyeliner çekmeye çalış göz kapağını çekiştirmen işe yaramayacak istediğin sonuçları vermeyecek. Allık ve highlighter ı birbirine hamojen bir şekilde karıştırıp kullanabilirsin eğer hangisini nereye süreceğinden emin değilsen ve yanlış sürdüğünü düşünüyorsan bu güzel hoş bir görünüm katacaktır. Evet ballarım benim önerilerim püf noktalarım bu kadardı belki çok basit şeylerdi ama olsun zarar gelmez değil mi şimdi sizin de o güzel önerilerinizi merakla bekliyor ve okuyor olacağım