- Tepki
- 7,310
Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭
Dün burda ilk defa gideceğim sünnet için birlikte elbise seçmiştik. Az önce bu sünnet düğünün sahibi olan kadının iş yerindeki en yakın arkadaşı aradı. Bunlar bugün ailecek denize gidiyorlar ve denizde deprem oluyor. Kadının kocasıda annesini kurtarayım derken hem kendi boğuluyor hemde oğlunu...
netizenturkey.net
Forum Üyelerine İltifat Et
Böyle bir başlık açıldı mı bilmiyorum. İltifatlar bence çok güzel, o yüzden böyle bir başlık açmak istedim @Sweet Mimosa seni çok seviyorum ❤️. Çok samimi, kafadengi, eğlenceli birisin. Harika bir arkadaşsın. Seninle tanıştığım için çok mutluyum 😍 umarım uzun bir süre böyle gider arkadaşlığımız...
netizenturkey.net
Sizi Mutlu Eden Üyeler
Merhabalar sevgili forum halkı! Sizi mutlu eden üyeler kimdir? Benim liste uzun, ben başlıyorum. @Sweet Mimosa @Vankedisi🐈 @Tubisss @Uranyum @NetizenAdmin @Prenses Ciklet @ask @inx @leavemealoneplss @danbi @Gülzssx🐢 @CumberLay🔥 @Bloom🔥 @bbequitedontcry @augustine @forchrysalis...
netizenturkey.net
Ben Hangi Ismin Vibe'ını Veriyorum?
Bugün isimler üzerinden gideceğiz galiba. Ben gerçek ismimi söyler miyim bilmiyorum ve aranızda ismimi bilen de var mıdır bilmiyorum ama size göre ben hangi ismin vibe'ını veriyorum?
netizenturkey.net