Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Celeb Crush

Ü

Üye silindi 192

Benimki çok kabarık

1- Al Pacino
Al Pacino Money GIF

2- Robert De Niro
Martin Scorsese Movie GIF by The Good Films

3- David Gilmour
Sexy Archive GIF by RTS

4- Audrey Hepburn
Audrey Hepburn Wave GIF by Filmin

5- Henry Cavill
henry cavill smiling GIF

6- Rachel Mcadams
mean girls jason why are you such a skeez GIF

7- Gisele Bundchen
model s fashion GIF

8- Jim Morrison
the doors rock GIF

9- Televizyonda yeni gördüğüm Valentina
Eyes Look GIF by Valentina Zenere

10- Okan Yalabık-Selma Ergeç
GIF by TV Domashniy

Daha çok var da gif bulamadım. Mesela Boran Kuzum, Metin Akdülger, Kanıt dizisindeki Ayça-Orhan-Selim, Katharine Hepburn, Syd Barrett, Nur Fettahoğlu, Slash, Brian May, George Harrison, Adriana Lima, Tatjana Patitz diye uzar gider bu liste 😁😁😁😁

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Küçükkenki celebrity crushım Polat Alemdar'dı maalesef 😔 daha sonra Ronaldo oldu ☹️ ondan sonrası listem çok kalabalık olduğu için hatırlamıyorum ama Orlando Bloom, Dicaprio, Harry Styles falan da vardı. Şu anda gördüğüm her Jdrama, Cdrama ve Kdrama erkeği celeb crushım oluyor. İdollerden de var birkaç tane.
Benim de bir ara Ronaldoydu...Çok garip zamanlardı...

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Benimki çok kabarık

1- Al Pacino
Al Pacino Money GIF

2- Robert De Niro
Martin Scorsese Movie GIF by The Good Films

3- David Gilmour
Sexy Archive GIF by RTS

4- Audrey Hepburn
Audrey Hepburn Wave GIF by Filmin

5- Henry Cavill
henry cavill smiling GIF

6- Rachel Mcadams
mean girls jason why are you such a skeez GIF

7- Gisele Bundchen
model s fashion GIF

8- Jim Morrison
the doors rock GIF

9- Televizyonda yeni gördüğüm Valentina
Eyes Look GIF by Valentina Zenere

10- Okan Yalabık-Selma Ergeç
GIF by TV Domashniy

Daha çok var da gif bulamadım. Mesela Boran Kuzum, Metin Akdülger, Kanıt dizisindeki Ayça-Orhan-Selim, Katharine Hepburn, Syd Barrett, Nur Fettahoğlu, Slash, Brian May, George Harrison, Adriana Lima, Tatjana Patitz diye uzar gider bu liste 😁😁😁😁
Rachel biraz kaba degil mi

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
Johnny Depp Art GIF by Tech Noir
Johnny Depp Smiling GIF

Im Fine Johnny Depp GIF
Johnny Depp Whatever GIF

wet jack sparrow GIF

Hakkında son dönemde çıkan haberler yüzünden eskisi kadar olmasa da (çünkü konuya aşırı hakim olmadığımdan halen tam anlamıyla masum mu değil mi bilmiyorum ve çözemiyorum) Johnny Depp. Kişiliğini bilmem ama oyunculuğu inanılmaz iyi ve ben gerçekten hakkını vererek oyunculuk yapan insanlara bayılıyorum. Depp'in sürekli sıradışı rollerde oynayarak hepsinin hakkını ayrı ayrı verebiliyor olması etkiliyor beni. Edward Scissorhands ve Alice in Wonderland'deki Çılgın Şapkacı rolleri favorilerim. Herkes Depp deyince Jack Sparrow rolü en iyisidir diyor ama bence Edward ve Şapkacı rollerinin değeri bilinmiyor. 🥺 Bir de Fantastik Canavarlar'daki Grindelwald rolü de çok iyiydi bence, çoğu kişinin aksine ben HP evrenine kendisine en uygun rolle girdiğini düşünmüştüm ama devamını izleyebilmek nasip olmadı. 🥲

alice in wonderland love GIF
Animated GIF

Fight Club Film GIF by Tech Noir
Bellatrix Lestrange Halloween GIF by Harry Potter

Ve tabii ki Helena Bonham Carter. Alice in Wonderland'in Kızıl Kraliçe'si ve elbette fav rolüm ile HP evreninin Bellatrix'i. YAHU BÖYLE İNANILMAZ ROLLERDE BU KADAR YETENEKLİ OLABİLMELERİ İNANILMAZ?? Marla rolü diğer rollerine nazaran daha sıradan geliyor bana ama Fight Club'da da inanılmazdı bence. Her anlamıyla, gerçekten iNANILMAZ!!!

Ve tabii ki daha milyonlarca celeb crush'ım var ama sanırım oyunculuk deyince bu ikili listemin başını çekiyor. O yüzden bu vesileyle hepinize Alice in Wonderland serisini izlemeyi öneriyorum. Pişman olmayacaksınız. 💜

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,105
Bir de bayaaaaa bir unpopular opinion ve konudan bağımsız ama Edward Scissorhands'in Güney Kore versiyonu çekilecek olsa nedense Edward rolünü en iyi Taehyung'un oynayabileceğini düşünüyorum? KLSFKLJFKL

angry johnny depp GIF by 20th Century Fox Home Entertainment
Kim Taehyung V GIF by BTS

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 197

o
Keanu Reeves hayallerimdeki (herkesin) erkek modeli...

John Role GIF
o kadar centilmen ve beyefendi ki bu adama düşmemek imkansız kendisi her şeyiyle mükemmel bir insan
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Alex Turner tek geçerim
sexy black and white GIF
ödülü kazanadığını duyduğu andaki coolluğunu tek geçerim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

her dizi izlediğimde ordan bi karaktere aşık olurum bazen de direk bi ünlüye aşık olurum yani genel olarak daldan dala atlarım o yüzden net bir isim veremiyorum o anki moduma bağlı kim olduğu

Moderatörün son düzenlenenleri: