R
regina
lisedeyken pandemi zamanında zoomdan ders işlerken bi kız benim konuşmamı sürekli kesiyordu. ne zaman ben konuşsam onunda konuşası geliyordu. 1-2 hadi tesadüf ama her gün olmaya başladı. hani pandemi bi de, yüz yüze de değiliz. nasıl benden gıcık kapabilir de bana gıcıklık yapmaya çalışır diye düşünüyordum. zamanla beni terslemeye de başladı dersin ortasında hani hoca bile diyordu ki, ne oluyor. neyse arkadaşlarla konuşuyoruz benden hoşlanan emir diye bi çocuktan hoşlandığını öğrendim. (çocuk ayrılmıştı okuldan pandemi zamanı ama ondan önce hoşlanmaya başlamış falan, emire de büyü yapmıştım allah kahretmesin). neyse özelden yazdım kıza, emirden hoşlandığını kabul etmiyor ve yo sorun yok ben seni terslemiyorum ki falan diyor. bir iki ay geçti hala aynı davranıyor. bana bi delllenme geldi. bu kızın da abisi bi üst sınıfta. arada moral dersleri oluyordu tüm okula link yolluyorlardı. katılan katılıyordu falan. abisinin ismi de ali bu arada. moral derslerine girdim, ali de girmişti ve kamerasını açmıştı. ben de hemen açtım tabi. Ali konuşuyor sonra ben de sohbete katılıyorum. Tabi ben de güzelim yani canım, ikonik ikonik tüm dikkat üzerimde. Neyse akşam oldu tabi ben alinin odasının tüm koordinatlarını inceledim ve bilinçaltımı sanki onun odasını biz çok yakınmışız da misafirliğe gitmişim evlerine öyle öğrenmişim diyerek kendimi kandırmaya çalıştım. üzerine bir de büyü yaptım. Ali bütün yıl evde Ada ada diye dolanmaya başlamış. tabi telefon numaralarımızı aldık. çocuk sırılsıklam aşık. yani pelin benim ismimi görmeye tahammül edemiyordun şimdi abin her gün söylüyor ismimi. şçcisdci. Ali ne durumda şu an bilmiyorum, en son iyice takıntılı olmaya başlayınca engellemiştim ama pelin benden hala baya nefret ediyor.
doğum günümde de buket gül göndermişti 30 tane falan. cldşlc.
doğum günümde de buket gül göndermişti 30 tane falan. cldşlc.