- Tepki
- 2,099
hayal ve umut koyardım da umut bir arkadaşımın eski sevgilisinin adı. onu hatırlayınca midem bulanıyor kirletti güzelim ismi
Son düzenleme:
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlDerya Deniz misali yüreğimdeeeeeee...Deniz koyardım
Ada Wong un olabilir miyim?
Aşka olan o minicik inancım kayboluyorbu arada kızlar ilerideki kocanız kızınız için isim önersinde bulunursa büyük ihtimale o isim ilk aşkına aittir
8 yaşındaki kardeşimden öğrendim garibim kavuşamayacağını biliyor kızına onun ismini verecek
I WANNA BE SAVED
Sekizinden seksenine hepsi mi aynı yaa #Erkeklerkapatılsın djjdjdjdjdjdjbu arada kızlar ilerideki kocanız kızınız için isim önersinde bulunursa büyük ihtimale o isim ilk aşkına aittir
8 yaşındaki kardeşimden öğrendim garibim kavuşamayacağını biliyor kızına onun ismini verecek
Ismimin miray olmasi jsjehahjqjqkaİlerde hiç erkek çocuğum olma ihtimalini düşünmediğimi şu an fark ettim ahahshdjkd
Kızım olsa ismini Miray koymak isterdim sanırım anlamı çok hoşuma gidiyor bir de Derin ismini çok beğeniyorum