Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C Clown grubunu forumda benden başka hatırlayan var mı bilmiyorum ama bence çok yetenekli üyelerden oluşan bir gruptu. Ben onları yeni yeni tanımaya başlarken grup dağıldı maalesef. Ama hala dinlemekten büyük keyif aldığım şarkılar bıraktılar arkalarında. Birkaç tanesini attım. Umarım seversiniz. Biasım T.K.
C Clown - Shaking Heart
C Clown - Far Away (Member Version)
C Clown - Far Away
C Clown - Solo
Ali ft C Clown - Do you remember?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ulala Session grubunu insta keşfetindeki bir videodan öğrendim. Grup hakkında çok bilgim yok açıkçası ve bildiğim tek şarkıları bu. Ama bu grubun ilginç bir hikayesi var. Klipte birden beliren üye aslında hologram teknolojisinden yararlanarak sahneye yansıtılmış. Üyenin adı Lim Yoon Taek. Yanlış hatırlamıyorsam mide kanseri nedeniyle vefat ediyor. Vefat ettikten sonra ailesinin de izniyle bu performans gerçekleşiyor. Hem şarkı çok güzel hem de ardındaki hikaye çok dokunaklı bence.
C Clown grubunu forumda benden başka hatırlayan var mı bilmiyorum ama bence çok yetenekli üyelerden oluşan bir gruptu. Ben onları yeni yeni tanımaya başlarken grup dağıldı maalesef. Ama hala dinlemekten büyük keyif aldığım şarkılar bıraktılar arkalarında. Birkaç tanesini attım. Umarım seversiniz. Biasım T.K.
Ben de şimdi senden öğrendim. Grup dağıldıktan sonra üyelerin neler yaptığını araştırmadım açıkçası. Ama üyelerin müziğe devam etmesi güzel. Yetenekli buluyordum onları.
bvndit baya takip etmeye calısmıstım cok güzel ve yetenekliler özellikle seungeun (kısa boylu olan) koreografi falan da hazırlıyodu sarkıları da kötü değildi ama 2022'de dağıldılar maalesef.. en cok bu sarkılarını seviyorum