Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Comfort Ağa Ve Kaos Ağa Koalisyon Hükümeti Balkon Konuşması

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Sevgili dostlarım, yoldaşlarım, gardaşlarım,

İlk ağalarımız JKTD ve Bloom'un izinden giderek yeni bir koalisyon hükümeti kurma kararı aldık. Sevginin, kardeşliğin, dostluğun kazanmasını istedik. Ve sonunda karşınızdayız.

Seçim çalışmaları sürecinde taleplerinizi dinledim. Bir ağa olarak ne yapmam ve ne yapmamam gerektiğini not aldım. Ancak bir sorun vardı... İlk ağalarımızdan JKTD'nin tarifine uygun bir ağa olabilmek... Ne kaos çıkaran olabilirdim ne de mafyatik olabilirdim. Ben sadece uzlaştırmacı ya da kaos çıkaran kişiyi "savunan" taraf olabilirdim. Doğam gereği ben böyle biriydim. Ne yapabilirim diye günlerce ve aylarca düşündüm. Üstelik oylamada önde gidiyor olmam da benim için bir tedirginlikti. Çünkü ağa seçilsem bile halkımızın isteklerini karşılayamayacaktım.

Bu doğrultuda gerekli imkanlar tarafıma sunulduğunda, "comfort ağa" olarak (of buna halen gülüyorum kjhfsgkjghgkl) düşündüm taşındım ve bu halkın bir "kaos ağa"ya ihtiyacı olduğuna karar verdim. Böylelikle Comfort Ağa ve Kaos Ağa olarak koalisyon sürecini başlattım.

Böylelikle karşınızdayız. Yeni hükümet olarak zamları düşüremesek bile size kilo kilo kayısı dağıtacağız. Yeterli miktarda kaos verip yeterli miktarda da comfort zone sağlayacağız. Demem odur ki, YENİ HÜKÜMETİMİZ VATANIMIZA MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH!!! (din kartı: activated)

Bize oy veren vermeyen herkese teşekkürler. Kalın sağlıcakla.

Peki söyle bakalım @Tubisss , sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa?
 
Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Herkese topluca teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Kdkckv
 
Üst