Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Bvlgarı Etkinliğinde Lisa Ve Mingyu'nun Etkileşimlerine Knetizenin(Mağara Adamları) Tepkisi

Golden Voice

VIP Visual Queen
Katılım
18 Şub 2024
Mesajlar
252
Tepki
796
Puan
51
image (1).png
Ne zaman iki idol(Kadın-erkek) etkileşim verse bunu sevgililiğe bağlayan kafası dar koreli netizenler bu sefer de yakın arkadaş olduğu belli olan Lisa ve Mingyu'nun etkileşimleri hakkında yorum yapmış.

BVLGARI etkinliğinde Lisa ve Mingyu'nun etkileşimlerine Knetizenin(mağara adamları) tepkisi:

1. [ + 40, 0 ]
Gerçekten, ifadesi "ne yapıyorsun?" yakın kadın arkadaşının cazibesini gösterdiğini gören ifade

2. [ + 39, 0 ]
3. gen idolleri birbirine yakın değil mi??? O zamanlar bunu gerçekten açık hale getirmediler, ancak bazen, dostluklarının buraya ve oraya geleceği küçük anları var, belki de şimdi daha fazla kıdeme sahip oldukları için. Hepsi oldukça yakın görünüyor, hem erkek hem de kadın idolleri ⁇ ve hepsi '95-'98 yaş aralığında

3. [ + 29, 0 ]
Tamamen yakın görünüyorlar ⁇

4. [ + 26, 0 ]
Two Bu ikisi arkadaş mı? Birlikte fotoğraf çekerken Lisa'ya daha fazla öne gitmesini söyledi ⁇

5. [+ 21, 0]
Neden gerçek hayattaki erkek-kadın arkadaşlara çok benziyorlar?Erkek arkadaşıma bakıyormuşum gibi hissediyorum. Erkek arkadaşımı kandırdığımda tiksinti bir ifadeye sahip olacak ve başını çevirecekti

Knetizen iki karşı cinsiyet idollerin küçücük etkileşiminde bile kadın idollere ağır laflar ettiği için idoller birbiriyle etkileşim vermekten korkuyor. Ben şahsen Lisa'nın kendisi gibi olup kamera karşısında medyadan hiç korkmadan 97line'dan arkadaş olduğu Mingyu ile etkileşime geçmesini çok sevdim. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Üst