Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dağıldığına Üzüldüğünüz Veya Kötü Kaderli Dediğiniz Gruplar

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
1. EXO: Ya aslında grup en başta uzun ara verince zirvelerini gördüler, grup şirketin önüne geçmesin diye ambargo koyuyor, belki de emekli olmak istiyorlardı(?)diye düşünüyordum. Fakat özellikle son çıkan olaylar, haberler ve haberlere yapılan yorumlar fikrimi 180 derece değiştirdi. Adamlar çok uğraşmış aslında belki Chen evlilik ve bebek haberi aniden gelmeseydi daha iyi olabilirdi diye düşündüm fakat yine de sm ambargo koymuş bir kere yapacak bir şey yok. Çok üzücü bir durum bence

2. Beast/Highlight: Bu grup benim ilk takip ettiğim gruptu. Hani ortaokulda herkes bir grubu benimser ya ben de bu grubu bulmuştum tamamen tesadüfen xavsnmsms bütün içeriklerine hakimim. Aslında cube'u cube yapan 2 gruptan biriydi. Diğeri de 4 minute. Beast şirketten ayrılmak isteyince davalık oldular fakat isim haklarını alamayıp kendileri şirket grup isim değiştirdiler hatta dalgasi bile geçiliyordu çaylak grup diye oysa 30 yaşındaydılar.

3. 4 minute: O ara hem 2ne1 hem de 4 minute arka arkaya dağılma haberi geldiğini anımsıyorum. Hyuna ve diğerleri olarak aniliyorlardi genelde. Aslında çok başarılı bir gruptu fakat sözleşme yenileyen bir tek hyuna oldu galiba. Yakından takip etmediğim için olayların iç yüzünü pek bilmiyorum ama dağıldıklarına çok üzülmüştüm.

4. F(x): YG'nin zindanları meşhurdur aslında ama SM'in zindanlari da geri kalır değil bence. Bir anda piyasadan çektiler grubu. Ben kpop'ı keşfettiğim herkes 4walls övüyordu ondan sonra bir daha hiç görmedim galiba.

Daha çok vardır ama aklıma gelmedi. Birçok grubun şarkılarını bilsem de hikayesine hakim değilim. Sizin böyle bildiğiniz/hatırladığınız gruplar var mı yeni playlist yapıyorum da eskileri yad etmek icin✍️✍️

Konu Sahibi
hibluesky

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
2NE1 dağıldığına üzüldüğüm bir grup. 😢
Ben şok olduğumu hatırlıyorum hiç beklemiyordum çünkü 🥲
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

BEAST beni çok üzmüştü, Junhyung da. Sonra MBLAQ, 9MUSES, Loona, After School, WG. Daha çok vardır mutlaka da aklıma ilk gelenler bunlar oldu.
Junhyung'un yaptigi şerefsizliğe çok şaşırmıştım ya. Bir de yeni grup adıyla bile kendi çağlarında başarı elde edebiliyorlardı o olay tuzu biberi oldu her şeyin.

Konu Sahibi
hibluesky

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Clc'ye yazık olduğunu düşünüyorum ama o şirketle devam etmektense ayrılmaları daha iyi. Loona da aynı şekilde. B.A.P'ye üzülüyorum bir de çok iyi bir gruptu. Keza Nu'est de öyle.
Nu'est baya iyi gruptu ya, gruptan kimseyi tanımıyorum ama şarkıları güzeldi yani en azından dinlediğim birkaç şarkı vardı

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Gfriend şarkılarını çok severdim ben. Geridönüş yapmalarını beklerken dağılmaları biraz üzmüştü. Bi de az biraz Loona takipliyordum Chuu'nun ayrılması dava falan tatsız durumlardı sonra koptum gruptan, bireysel olarak bişeyler yaparlar umarım

Lilyy

Rookie Idol
Tepki
887
Clc çok yetenekli bir gruptu dagilmalari yazık oldu.
Gfriend için de magoyu çok beğenmiştim kendi kendime bir sonraki cblerini çok merak ediyorum demiştim çat diye dağıtıldı grup.

Konu Sahibi
hibluesky

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Dinlediğim grupların hiçbiri dağılmadı ama kötü kaderli olarak net exo. Clc ve loona'da maalesef öyle. Clc stanlerdim üyelerin çoğunun bir alanda yeteneği vardı ve bence seungyeon kpopda en iyi dansçılar arasına girebilecek türden biriydi. Rap'de yeeun şuan 4.jendeki çoğu rapçiyi geçer. Şirket gidle'a yaptığı muameleyi clc'ye yapsaydı yeeun'u en iyi rapçiler arasında görebilirdik. Loona'da şirket mağduru oldu bir dönem sürekli dillerdeydi. Everglow vardı bir de onlara noldu hiçbir fikrim yok 1 yıldan fazladır cb yapmıyorlar sanırım. Adios, dun dun baya ses getirmişti. Grup içi olaylar olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü first erada grubun liderini değiştirmişlerdi.
Loona'nın şirketi kara para alıyor mu ne deniyordu sanki. Sen git çıkıştan önce o kadar promo yap sonun böyle olsun ona da çok şaşırmıştım. Clc tamamen şirketin şerefsizliğine maruz kaldı. Cube'da olup kazık yemeyen grup yok şaka gibi xavsnnsmd

Bence üyelerde beklemiyordu herkes için biraz ani oldu. 😢😞
Ben şirketin yeni grup çıkaracağı için grubu dağıtmasının yanında yuju'nun da gruptan ayrılmak ve solo takılmak istediğini düşünüyorum yaa. Ama herkes yeniler derken pat diye ayrılık haberi gelince ben de çok şok olmuştum 🥲

Gfriend şarkılarını çok severdim ben. Geridönüş yapmalarını beklerken dağılmaları biraz üzmüştü. Bi de az biraz Loona takipliyordum Chuu'nun ayrılması dava falan tatsız durumlardı sonra koptum gruptan, bireysel olarak bişeyler yaparlar umarım
Chuu olayında şirket sürekli karalama haberi çıkarıyordu ama kimse inanmıyordu cabsnsnms umarım yollarını bulurlar gerçekten de👌

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Odd Eye Circle'a bak bence Loona'nın alt gruplarından biri hem de yeni geri dönüş yaptılar.

Konu Sahibi
hibluesky

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Clc çok yetenekli bir gruptu dagilmalari yazık oldu.
Gfriend için de magoyu çok beğenmiştim kendi kendime bir sonraki cblerini çok merak ediyorum demiştim çat diye dağıtıldı grup.
Son şarkılar genelde duygusal olur fanlari ağlatır ama mago hiç öyle bir şarkı da değil insan şaşırıyor csbsnsms clc 4 minute dağıldıktan sonra fanların bütün nefretini aldı gibi geliyor bana bir de. Hatta bp de 2ne1 sonrası çıkınca o konudan muzdaripti.

Valla şirket hakkında bende çok şey duydum ama hiçbiri net değil sanırım. Baya harcadı grubu bir dönem baya konuşulmuştu.
Gerçekten öyle, bir de o kadar yatırım yaptıktan sonra da harcamazsın ya

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
odd eye circle ''artms'' adıyla bir grup kurmuş . 10 gün önce cb yaptılar. Diğerlerinden bir haber yok bildiğim kadarıyla
Grubun adı Odd Eye Circle hala diye biliyorum. ARTMS Modhaus'un bir projesinin adı. Odd Eye Circle da bu projenin bir parçası Heejin'le birlikte.

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
MonstaX Wonho'nun gruptan ayrılmasına çok üzülmüştüm. 2018 yılında ilk dinlediğim gruplardandı ve şarkılarını çok seviyordum. Grupta en sevdiğim de Wonho'udu. Gruptan ayrılınca bende boşluk oluşturdu. O zamandan beri grubu pek dinleyemiyorum yokluğu fark ediliyor

robloxpro

Trainee
Tepki
128
gfriend. sorsanız grup üyelerini bile sayamam ama 2017de twice RV bp üçlüsünün yanında rastgele keşfettiğim bir gruptu. okuldan geldiğimde Roblox ve Minecraft oynarken arkadan şarkılarını açtığım gruplardan biriydi. her ne kadar grup hakkında bir şey bilmesem de(dağılma haberlerini bile 1 ay felan geç öğrendim) bu kadar benim için nostalji içerdiği için dağılması üzmüştü 🥲

kötü kaderli olarak da red velvet ve nmixx demek istiyorum

Ü

Üye silindi 187

sf9 ve the boyz korede çok ünlü olur sanmıştım gerçi eunwooya rağmen astro ünlü olamadı bilmiyorum PR cidden önemli kaliteli şarkı ünlü üye bile grubu zirveye çıkarmıyor.fx ve grifend dağıtıldığı için hala çok öfkeliyim

mile

Trainee
Tepki
30
Starhsip boyfriend i yıllarca Japonya da tuttu . Çocuklar kore ye tatile geliyor gibiydi ve dagilmalarini bekliyordum ama dagildiklarinda çok üzülmüştüm çünkü en sevdiğim erkek grubuydu

Wanna one a da çok üzülmüştüm

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
1. EXO: Ya aslında grup en başta uzun ara verince zirvelerini gördüler, grup şirketin önüne geçmesin diye ambargo koyuyor, belki de emekli olmak istiyorlardı(?)diye düşünüyordum. Fakat özellikle son çıkan olaylar, haberler ve haberlere yapılan yorumlar fikrimi 180 derece değiştirdi. Adamlar çok uğraşmış aslında belki Chen evlilik ve bebek haberi aniden gelmeseydi daha iyi olabilirdi diye düşündüm fakat yine de sm ambargo koymuş bir kere yapacak bir şey yok. Çok üzücü bir durum bence

2. Beast/Highlight: Bu grup benim ilk takip ettiğim gruptu. Hani ortaokulda herkes bir grubu benimser ya ben de bu grubu bulmuştum tamamen tesadüfen xavsnmsms bütün içeriklerine hakimim. Aslında cube'u cube yapan 2 gruptan biriydi. Diğeri de 4 minute. Beast şirketten ayrılmak isteyince davalık oldular fakat isim haklarını alamayıp kendileri şirket grup isim değiştirdiler hatta dalgasi bile geçiliyordu çaylak grup diye oysa 30 yaşındaydılar.

3. 4 minute: O ara hem 2ne1 hem de 4 minute arka arkaya dağılma haberi geldiğini anımsıyorum. Hyuna ve diğerleri olarak aniliyorlardi genelde. Aslında çok başarılı bir gruptu fakat sözleşme yenileyen bir tek hyuna oldu galiba. Yakından takip etmediğim için olayların iç yüzünü pek bilmiyorum ama dağıldıklarına çok üzülmüştüm.

4. F(x): YG'nin zindanları meşhurdur aslında ama SM'in zindanlari da geri kalır değil bence. Bir anda piyasadan çektiler grubu. Ben kpop'ı keşfettiğim herkes 4walls övüyordu ondan sonra bir daha hiç görmedim galiba.

Daha çok vardır ama aklıma gelmedi. Birçok grubun şarkılarını bilsem de hikayesine hakim değilim. Sizin böyle bildiğiniz/hatırladığınız gruplar var mı yeni playlist yapıyorum da eskileri yad etmek icin✍️✍️
Izone