Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Üzüldüğünüz User Var Mı?

Eren yeager

Fanbase Starter
Tepki
1,914
Sitede ayıcık adında Pp sinde jimin olan her BTS haberinde olan bir kullanıcı var bende birkerisinde onunla bir tartışmaya girmiştim ama fikirlerini hep saygı çerçevesinde belirtiyor diğer kullanıcılar ona karşı hep agresif bir tavır sergilerken hep ılımlı şekilde tartışmalara giriyor ama bakıyorum hep onu eksiliyorlar üzülüyorum ben idolünü savunduğu an birton kişi üstüne gidiyor

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Sitede ayıcık adında Pp sinde jimin olan her BTS haberinde olan bir kullanıcı var bende birkerisinde onunla bir tartışmaya girmiştim ama fikirlerini hep saygı çerçevesinde belirtiyor diğer kullanıcılar ona karşı hep agresif bir tavır sergilerken hep ılımlı şekilde tartışmalara giriyor ama bakıyorum hep onu eksiliyorlar üzülüyorum ben idolünü savunduğu an birton kişi üstüne gidiyor
@kelebek 😭😭😭 onun iyi niyetine uzuluyorum onun disinda bayagi salak oldugunu dusundugum icin uzulduklerim var

Ü

Üye silindi 192

@ledzeppelin çok üzülüyorum psikopat gibi umarım hemen tedavi olur 🤧🤧

Mahpeyker

Trainee
Tepki
35
Ben üzülüyorum üzülüyorum lakin tek bir şahsa üzülmüyorum.
Bana bakın çarıklı sizsiniz!
Sana, sana, sana, sana hepinize dedim be!
Hiç mi insanlık yok sizde ha? Nasıl yazarsınız bu yorumları o tertemiz insanlara?!
Onlar yorum istiyor, onlar yazı istiyor, okumak istiyor. Onlara yardım elinizi uzatacağınıza bir de utanmadan sıkılmadan alay ediyor, küçük görüyorsunuz.

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,102
benim kendisine baya üzüldüğüm bi user var, foruma gelip duruyor sürekli, hak ettiği lafları en ağır şekilde tekrar tekrar duymaya da doymuyor, belli ki akli melekelerinde bi sıkıntı var :d hayır sıkıntı şurda, ben taktı mı takan bi tipim var ya... kolay kinlenmem ama kinlenirsem başa bela olurum, akli melekelerinde sorun olması yetmiyormuş gibi bir de benim gibi bi bela aldı başına. bekleyelim görelim bakalım neler olacak.

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
benim kendisine baya üzüldüğüm bi user var, foruma gelip duruyor sürekli, hak ettiği lafları en ağır şekilde tekrar tekrar duymaya da doymuyor, belli ki akli melekelerinde bi sıkıntı var :d hayır sıkıntı şurda, ben taktı mı takan bi tipim var ya... kolay kinlenmem ama kinlenirsem başa bela olurum, akli melekelerinde sorun olması yetmiyormuş gibi bir de benim gibi bi bela aldı başına. bekleyelim görelim bakalım neler olacak.
benm tatlı kayısımı bile delirttiler aşağılık forumda
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

okulu erkenden açıldığı için @JkunTavşanDişleri'ne üzülüyorum hatta ağlayabilirm biraz daha konuşursam 😔😔

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Betülliçeye üzülüyorum o gri diyor diğerleri yok sen siyah dedin diye linçliyorlar😭

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ben siteye hic bakmiyorum forumda da uzuldugum kimse yok galiba buralar sakin. Uzulsem uzulsem kendime uzulurum uyku duzeni yok, para yok, sevgili yok, arkadas eh iste mecbur baristik herkesle, kilo al, sivilcelen, yirmilik dis, sirt agrisi, bacaklarda curukler yemin ederim olmus bitmisim
Kıyamam😭😭😭😭

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
FarOef4WQAAF30R.jpg
Bu arada ablammm cok hirsliyim seneye meslektasiz bunu unutma

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ben kendime uzuluyorum su an. Gecen yurt postunda soyledigim kisiyi hatirladiysaniz kiz beni salmiyor surekli konusmaya calisiyor gormezden geliyorum geliyorum HALA KONUSMAYA CALİSİYOR bugun yeni oda arkadaslarimla arkadasim onlar ayagina geldi oturdu yine benimle sohbet etmeye calisti