Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dayak Yeme Anım

Eren yeager

Fanbase Starter
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
453
Tepki
1,914
Puan
49
Lisenin 2. Senesindeyim o zamanlar arkadaşımın sevgilisi bizim yan sınıfta ve bizde sık sık yan sınıfa gidip duruyoruz o yüzden sınıftaki çoğu kişiyle arkadaştık.arkadaşımla öğlen arası yine sınıfa gittik ama sevgilisi yoktu.bizde sevgilisi gelene kadar sınıfta ki kızlarla konuşyorduk.

Bu sınıfta okulda herkes tarafından bilinen bir çocuk vardı çünkü çocuk gaydi ve kilolu, 1,80 boylu gözlerinde hep siyah göz kalemi ve elerinde oje vardı(bize bile makyaj ve oje yasaktı okul bu çocuğa nasıl izin veriyordu) çocuğa çok üzülüyordum çünkü çocuk sırf hoşlandığı için hoşlandığı çocuk onu dövmeye kalkmıştı işte "nasıl erkek halinle başkalarına beni sevdiğini söylersin" filan diye ama şimdi keşke ağzı burnunu kısaydı diyorum.

Neyse sınıftaki kızlarla konuşuyoruz bu çocukta birden muhabbete girdi zaten konuşmuşluğumuz vardı o yüzden arkadaşım gitmesine rağmen sınıftatkilerle ve çocukla öğle arası bitene kadar konuştuk.

Zil çaldı ve benim gitmem gerekmişti ama çocuk benim telefon kabına koyduğum jungkook çizimimi bende izinsiz alıp geri vermiyeceğini söylemişti ben vermiyeceğimi söyleyorum ama çocuk beni takmıyordu en sonunda resmi telefon kabına koymaya çalışınca ben o uzanmadan telefonunu aldım ve "İnsanların eşyalarımı almasından rahatsız oluyorum verir misin artık resmi yoksa ben telefonunu vermem dedim" ve olanlar oldu...

Çocuk ayağa kalktı ve yüzüme birtane vurdu.çocuk 1,80 baya iri yarı birşeyken ben daha 40 kilo olamayan kısa bir kızdım birden kendimi yerde buldum orda ki kızlar çocuğa "ne yapıyorsun" diye hesap sormaya başladılar çocuk "aşkım biliyorsun ben hassasım birinin telefonuma dokunması konusunda" filan dedi bende hâlâ yerde şoktayım.

Neyse sınıftaki erkekler çocuğu benden uzaklaştırdılar sınıftaki kızlarda beni tuvalete götürdüler çünkü hüngür hüngür ağlıyorum. kankam geldi sınıftatkiler olayı arkadaşımada anlatmış aşırı sinirli beni kendi sınıfımıza götürdü sınıfta herkes beni öyle görünce merak edip sordular.arkadaşım olayı anlattı herkese çocuğa aşırı sinirlendi okul müdürüne şikayet etmemi söylediler bende mantıklı buldum hoca gelince izin alıp müdürün yanına gittim ve durumu anlattım

Ve sence ne oldu dersiniz😀😀😀 çocuğa değil bana tutanak tuttucaklarmış evet doğru duydunuz ben sucluymuşum.bu çocuk benden önce davranmış gitmiş olayı annesine anlatmış ailesi okulun aile birliğinde mi neymiş bide müdürlede yakınlarımış ve o kadar tanığa rağmen 40 kilo olmayan ben 1,80 öküz kadar çocuğa saldırmışım o da kendini korumak için vurmak zorunda kalmış ve müdürde buna inanıp bana tutanak tutacakmış

Ben sinirden ağlayarak sınıfa geri döndüm hocam ne olduğunu sorunca bende herkes anlattım olayı hoca da dahil sınıftaki herkes sinirlendi.sonıftaki erkekler plan kurup çocuğu çıkışta dövmeye hazırlanıyorlar bcbfbdbd tabi engel oldum çünkü çocuk torpili benide sınıftaki herkeside yakardı.

Neyse ben izin alıp eve erken döndüm tutanak tutalacağı için annem ve babama ordaki öğretmen akrabamız haber veriyor.olayı annemede anlattım babamada anlattım oradan bizim tüm sülale duyuyor sonra sülaledeki erkekler de çocuğu dövme planı yapıyor hxbdbdbdhdhd.Tabi ki de olmuyor öyle birşey. babam okulu ve müdürü arıyor "kralı gelse kralınıda s*kerim o tutanağı tutmayacaksın gider avukat tutarım o o*uspu çocuğunuda darp etmekten hapse attırırım sizide bunu gizlediğiniz için o makamdan indiririm" filan diyor müdür ne yapacağını bilemeyip tutanağı tutmuyor.bende sonradan bu olay yüzünden açığa geçiyorum
 
Son düzenleme:

ask

Fanbase Starter
Katılım
8 Haz 2023
Mesajlar
1,630
Tepki
4,562
Puan
114
Ay ben bile cocugu dovme plani yaptım. Ben de 180 ve gayim benim eksigim ne
 

Benzer konular

Üst