Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Değişik Bir Özelliğiniz Var Mı?

cleda

Trainee
Katılım
10 Haz 2023
Mesajlar
2
Tepki
8
Puan
6
çamaşır makinesinden korkuyorum. küçüklüğümde beni bir kez korkuttukları için bu durumdayım hwdgygdjags. telefonla birisi aradığında korkuyorum.
Excuse Me Wow GIF by Mashable
 

Zzz

Always act like you are wearing an invisible crown
Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
185
Tepki
1,126
Puan
78
Bende sakızı bırak çiğnemeyi dokunamam bile, gördüğüm an midem bulanıyor. Annem bana hamileyken çok sakız çiğnemiş o yüzden tiksinmişim. Kokusu bile öldürüyor beni 🥲karşımda sakıza işkence eder gibi çakkıdı çakkıdı çiğneyenleri öldüresim geliyor 😤
 

marin

Trainee
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
241
Tepki
639
Puan
22
Çiğ ete dokunamamak ve görünce midemin bulanması gibi bir huyum var. Annem köfte yoğurmamı istemişti bir kere, yani anlatırken bile o hissiyat içimi gıcıklatıyor, çok tuhaf hissetmiştim dokununca ve yapamamıştım. Masterchef'te Serhat vardı birinci olan onunda proteinlere çıplak elle dokunamıyorum gibi bir şey dediğini hatırlıyorum. O zaman tek olmadığımı anlamıştım.
 

hanakaru

Trainee
Katılım
3 Haz 2023
Mesajlar
20
Tepki
28
Puan
6
su sesinden korkuyorum böyle bildiğin yanımda bir şişeyi sallasanız elimde olmadan ürkerim ne kadar değişiktir bilmiyorum ama
 

Benzer konular

Üst