Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Doğum Haritalarımız Hakkında Konuşalım

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
776
Eveet, az önce merak ettim ve ilk kez doğum haritamın yorumlarına baktım... ilk kez fkfofjodn
Evet, şimdi orada olan konuları tek tek kendim yorumluyorum siz de kendi doğum haritalarını yorumlarsınız🫴🌸

Gezegen Satürn çıktı.

İlk olarak Satürn bana öğrenmekte zorlanan çocukları konu öğretmek hakkında daha güçlü olma şansı vermiş... Sanırım haklı... ikinci olarak Eğitim konusunda hayal kırıklıkları yaşadığımı söylemiş ve bu konuda cidden haklı. Bu konu hakkında cidden belirsizlik yaşıyorum... üçüncü olarak kimse Beni anlamıyor Beni anlayacak birisini bulmakta güçlük çekiyormuşum ve bu konuda da haklı🙏
Satürn bana az konuşan yapı verdiği için kendimi ifade edemiyormuşum ve satürn yine haklı.
Güzel beden, aşırı hijyen konusunda aşırı titiz olduğumu söylemiş nereden bildin ayol?
Hayatımın erken zamanlarında kendimi yetersiz hissetme duygusu vermiş. Keşke vermeseydin be satürn... cidden bu yüzden streslere giriyorum ben çünkü mükemmel olmak zorundayım.
Yükselen Aslan, alçalan kova.Güneş burcum Başak. Onların da yorumları haklı. Bu kadar🙏

Son düzenleme:

kim de-fi

Trainee
Tepki
72
Vay be annem benim astroloji işlerini çok meraklı ama benim haritama bakmıyor taraflı olacagı için jzjsjkjsjkjö bu arada burçlarımız aynı ben de başağım ≥^•^≤

Konu Sahibi
JeyKey

JeyKey

Rookie Idol
Tepki
776
Vay be annem benim astroloji işlerini çok meraklı ama benim haritama bakmıyor taraflı olacagı için jzjsjkjsjkjö bu arada burçlarımız aynı ben de başağım ≥^•^≤
Googleda olan yorumlar bana uygun çıktı da herkeste aynısı olur mu bilmiyorum gerçi hepsi şimdilik doğru gelecek zamanlarda farklı da olabilir...
Aynı zamanda kendimle aynı burçta birini bulmanın mutluluğunu yaşıyorum🫂 =^ᴥ^=