robloxpro
Trainee
- Tepki
- 128
ben geçen hafta salı günü Trendyoldan bir alışveriş yapmıştım biraz pahalı bir alışverişti. hesap paramdan çekildi, onay kodu geldi. ama kargo gelmiyor. hayırdır inşallah diye siparişlerime bakayım dedim görünmüyor, mesajlar kısmında siparişin alındı vs yazmıyor, hatta banka hareketlerinde bile görünmüyor. yani benim bu alışverişi yaptığımın tek kanıtı gelen onay kodu. satıcıya sordum (satıcı da aldığım ürün de yüksek yıldızlı) ama saatlerdir bakmıyor. internete de yazdım, aynı durumu yaşayan insanlar müşteri hizmetlerini aramışlar ama hiçbir sonuç alamamışlar hem paraları hem kargoları gitmiş. yarın müşteri hizmetlerini arayacağım ama büyük ihtimalle ben de bir sonuç alamayacağım. aileme söylemekten de korkuyorum pahalı bir alışveriş olduğu için. buraya yazmamın da bir faydası yok büyük ihtimalle ama belki bir umut bu benim başıma gelen ilk kayıp kargo değil ama hiç olmazsa ötekilerin hareket durumundan haberdardım ve paramın iadesini alma ihtimalim kesindi. bu seferki resmen evrenden silinmiş yani tek kanıt onay kodu ama onu da karşı tarafa göstersem kimbilir hangi siparişin onayı diyecekler. imdat
edit: onay kodu gönderen mesaj sipariş sizin değilse şu numarayı arayın demiş nasıl olsa alışverişime dair somut kanıt yok diyip o numarayı arayıp iptal mi ettirsem
edit: onay kodu gönderen mesaj sipariş sizin değilse şu numarayı arayın demiş nasıl olsa alışverişime dair somut kanıt yok diyip o numarayı arayıp iptal mi ettirsem